0

Flori pentru la scoala?

E deja începutul lunii septembrie și, cum era de așteptat, primul gând al elevilor și al părinților micilor școlari este:  ”încă două săptămâni și începe școala”. Și cum pentru începerea școlii este nevoie de ceva mai mult timp pentru a pregăti toate cele necesare, majoritatea părinților au pornit deja în căutarea de produse din categoria cadouri și mici atenții pentru începerii școlii.

Și cum de multe generații este știut faptul că în prima zi de școală copiii nu poți fi trimiși cu mâna goală, părinții au început deja să caute mici atenții pentru învățătoarele care îi vor educa pe micuții lor timp de 4 ani și le va oferi educație și îi va învăța ce înseamnă educația, disciplina, bunele maniere. Însă nu numai cei mici care pășesc pentru prima dată într-o instituție de învățământ oferă mici atenții dascălilor lângă care vor petrece jumătate din timpul zilei. Chiar și elevii din gimnaziu, elevii de liceu sau chiar și studenții oferă mici atenții profesorilor în semn de recunoștință și de respect pentru intenția lor de a-i îndruma pe elevi în ceea ce este bine.

Cele mai cunoscute atenții care pot fi oferite unor profesorii, educatori sau învățători sunt florile sau cadouașele precum: eșarfe, broșe, brățări, cafea, agende etc. Însă în majoritatea cazurilor, elevii preferă să dăruiască profesorilor flori pentru începutul scolii. Cele mai bune florării care dispun de cea mai vastă gamă de flori și, în același timp, de prețuri avantajoase, pentru toate buzunarele se află pe site-ul floridelux.ro, cel mai bun și mai cunoscut site în ceea ce privește vânzările de flori online. Flori de Lux vine cu o mulțime de avantaje:

– dispune de experiență în domeniu de peste 10 ani de zile

– livrare gratuită oriunde in Romania și disponibilă oriunde in lume

– felicitare gratuită la orice comandă

– suport telefon, live chat, email prin personal specializat

– angajații sunt designeri florali profesioniști

– rata de satisfactie de 99.5%

– capacitate producție și livrare / distributie volume impresionante fără a fi afectată calitatea florilor

– în cazul puțin probabil de probleme apărute, clientii au 100% garanția banilor înapoi

– 10% discount permanent pentru următoarea comandă efectuată

În plus, trebuie să știți că preturile sunt extrem de accesibile, iar comanda minimă este de 60 RON și se pot asocia mai mulți părinți pentru o comandă) + garanția de 7 zile de prospețime a florilor. Recomand cu mare drag acest site, pentru că eu întotdeauna am cumărat flori de aici și sunt extrem de mulțumit.

marius

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.