0

Firme luminoase

De fiecare data cand ma uit la cate un film american, in special cele ale caror actiune are loc in Vegas, raman uimit. Ce strazi luminate, ce ecrane mari, ce frumos se vad. Nu cred ca sunt prea ok pentru pietoni, probabil atatea lumini mi-ar da dureri de cap, insa, de la departare, sunt superbe.
La noi, ce pot sa spun. Acele multe, doua trei, mari panouri sunt mai mereu defecte. Inca sunt la moda acele reclame scrise pe panza sau ce material o fi. Gandul de a sta intr-un bloc cu geamurile acoperite de o reclama, ma sperie.
La un capitol pot spune ca o ducem destul de bine. La firme luminoase, adica acele casete luminoase de la intrarea in magazine, cluburi sau restaurante. Exista firme specializate care ofera servicii in acest sens si gama de modele este destul de mare. Nu e de mirare ca magazinele parca se intreg intre ele, care are numele scris mai mare si mai luminat.
Unele dintre ele sunt de folos si pentru consumatori, precum cele ale farmaciilor. Nu doar o data am fost in cautarea uneia si fara o asemenea caseta nu as fi gasit-o. Cand e vorba despre magazine, nu intotdeauna e atat de util. Daca e vorba de o zona cu mai multe magazine, chiar nu le urmaresc, iar daca mai scrie pe ele ceva de genul alimentara, cand mai sunt cinci imprejur.. Deja parca e o gluma. Toate acestea fac, totusi, ca zona sa arate oarecum diferit. Dau senzatia ca nu e o zona parasita.
La inceputul articolului spuneam ca exista firme specializate in asta, m-am gandit sa fac si o recomandare, asa ca uite-o. Firma despre care vorbesc se poate gasi la adresa aceasta www.mister-sign.ro. Ofera servicii de calitate si o gama larga de produse. Dar mai bine verificati chiar voi daca am dreptate sau nu.

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.