0

Brand naming

Alegerea unui nume de firma potrivit reprezinta unul din cele mai importante procese pentru un bussines. Chiar daca la o prima vedere pare o sarcina usoara, nu este asa, dimpotriva, implica multa cercetare si imaginatie, deoarece de aici incepe viitorul companiei pe care iti doresti sa o conduci.

Este foarte necesar de retinut faptul ca înainte sa alegi un nume pentru companie, trebuie sa stabilesti intai viziunea si valorile business-ului. Aceasta este ideologia de bază pentru care firma respectiva există și modul în care organizația dorește să aibă impact în viitorul preconizat.Numele companiei pe care doresti sa o dezvolti, dă tonul tuturor acțiunilor sale. Ofera credibilitate companiei si are rolul de a capta atentia atenția potențialilor clienți, fiind primul lucru pe care îl află despre firma ta.Daca doresti ca business-ul tau sa se bucure de recunoastere si sa nu te confrunti cu situatii problematice ( precum ca numele este folosit sau in alta limba are o insemnatate negativa iar tu doresti sa iti dezvolti business-ul la nivel international – situatii care de altfel s-au tot intamplat) te sfatuiesc sa apelezi la o agentie specializata in branding.

Conform agentiei de branding Sigla si Lozinca, numele firmei si numele produselor sau serviciilor reprezinta cele mai importante elemente care stau la baza construirii identitatii de brand si în evoluția ulterioară a acestuia. Un titlu bine gandit si potrivit profilului si culturii companiei trebuie să fie memorabil atât pentru publicul țintă, dar și demn de luat în considerare de către competitori. Împreună cu logo-ul, sloganul și elementele grafice de identitate vizuală, brand naming-ul face parte din identitatea unui brand.Pe site-ul siglasilozinca.ro sunt afisate toate tipurile de servicii pe care aceasta agentie le ofera, infrmatii generale, date de contact si tarife.
 

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.