0

Cum resoftăm telefonul Samsung Galaxy S7, S7 edge cu Odin

In acest tutorial va voi arata cum puteti reinstala softul pe telefonul Samsung Galaxy S7 G930F, S7 edge G935F, cu ajutorul aplicatiei Odin. Puteti folosi aceasta metoda daca doriti sa faceti upgrade sau downgrade la telefon sau in cazul in care telefonul nu mai porneste sau aveti diverse probleme cu softul acestuia. . .
– – –
IMPORTANT
Aceasta metoda este 100% gratis!
Pentru a instala softul pe Samsung Galaxy S7 si S7 edge cu Odin, aveti nevoie de un computer, internet, cablu micro USB, Odin 3.11.1 si versiunea de firmware pe care doriti s-o instalati pe telefon.
Daca primesti mesajul “FAIL” este deoarece ai un “security patch level” instalat pe telefon. Pentru a trece de mesajul “FAIL”, trebuie sa activezi Optiuni Dezvoltator in meniu dupa care trebuie sa activezi “deblocare OEM” si “depanare USB”

Cum se updateaza:
Mergi la http://www.sammobile.com/firmwares/ si creaza-ti un cont. Cauta dupa modelul tau de telefon, dupa care selecteaza tara si versiunea de firmware dorita si apasa pe descarcare.
Dupa ce descarcarea s-a terminat:
-Extrage (unzip) fisierul de firmware.
-Descarca Odin v 3.11.1
-Extrage Odin ZIP file
-Deschide Odin v 3.11.1
-Reporneste telefonul in modul download (apasa si mentine butonul volum in jos + butonul acasa + butonul de pornit/oprit)
-Conecteza telefonul si asteapta pana ce va aparea un semn albastru in Odin
-Adauga fisierele in Odin
-Asigura-te ca re-partition NU este bifat.
-Apasa butonul start si asteapta cateva minute.
Dupa ce update-ul sa incheiat este bine sa-i facem o resetare telefonului.

Daca se intampla ceva neprevazut in timpul update-lui la telefonul Samsung Galaxy S7, S7 edge, se poate reveni la softul lui initial foarte usor cu ajutorul aplicatiei Samsung Smart Kies 3.

Acest tutorial a fost facut pe un Samsung Galaxy S7 G930F dar functioneaza la fel si pe:
-Samsung Galaxy S7 G930, G930FD, G930A, G930P, G930V, G930T, G930R
-Samsung Galaxy S7 edge G935, G935F, G935FD, G935A, G935P, G935V, G935T, G935R

ATENTIE!
Inainte de a aplica aceasta metoda de resoftare a telefonului, asigura-te ca cunosti user-ul si parola contului de Google! Daca ai un telefon cu versiunea de Android 5.1 sau mai mare si ai activat un cont Google pe telefonul sau tableta ta, posibil sa ti se ceara sa introduci user-ul si parola contului de Google dupa ce aplici aceasta metoda de resoftare.Daca nu introduci aceste informatii, in timpul procesului de setare, imediat dupa pornirea aparatului ce a fost resoftat, nu vei putea sa-l utilizezi !

Faci acest lucru pe riscul tau! Asigura-te ca bateria telefonului este complet incarcata!
Este de preferat sa scoateti cartela SIM si cardul de memorie din telefon inainte de a-l reseta!
Toate datele personale din telefon (contacte, poze, mesaje, aplicatii, jocuri, fisiere) vor fii sterse! Te rugam, daca poti, fa un backup inainte!

URMARESTE-NE SI PE:
►Facebook:https://www.facebook.com/phoneguru2000

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.