1

Comunicat Blogatu.ro – Cartea bloggerilor: de la idee la fapte

 

În urmă cu câteva zile am lansat o provocare: scrierea unei carţi de bloggeri, pentru bloggeri, despre bloggeri. Mai ştiu şi că drumul de la idee la fapte este, de cele mai multe ori, plin de piedici şi deloc uşor. Şi mai ştiu şi că pentru a reuşi trebuie să interacţionez cât mai bine cu cei care-şi doresc să scrie Cartea bloggerilor.

De aceea, explic în ce constă scrierea acestei cărţi pe care, iniţial am gândit-o de 200-300 de pagini:
1. Formarea unui colectiv de autori cu blog de minim o luna.
2. Stabilirea temelor care vor fi tratate în carte.
3. Scrierea paginilor cărţii.
4. Corectarea.
5. Promovarea.

În ceea ce mă priveşte, vreau sa fiu foarte clar: rolul meu este acela de coordonator, însă nu-mi asum un merit mai mare decât al celorlalţi bloggeri care vor participa la măcar una dintre cele 5 etape. 

Sunt convins că foarte mulţi dintre voi vă întrebaţi care este scopul acestei cărţi. Ei bine, scopul acestei carţi sunt câştigurile. Indiferent dacă este vorba de bani sau de socializare. Toţi vor să câştige de pe urma blogurilor, fie că zic, fie că nu. Pentru că altfel de ce şi-ar mai fi făcut blog?

Prima mea rugăminte pentru cititorii cu blog ai acestui articol este să-l promoveze pe blogurile lor. Motivul? Găsirea unui colectiv de autori cât mai diversificat! Imediat dupa ce minim 20-30 de bloggeri işi vor arata interesul, vom putea incepe. Ce ziceţi, vreţi să scriem Cartea bloggerilor?”  – www.blogatu.ro

MucRoz

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.