0

Bluze si blugi

Nu stiu cum va suna voua ceea ce v-am scris eu in titlul acestei opere a mele (care se vrea ea a fi ceva de genul asta, daca nu reuseste cumva 🙂 ) , insa n-as vrea sa va lasati condusi de aparente si sa intelegeti altceva decat ceea ce am vrut eu sa va transmit.
Sau, ma rog, decat ceea ce voi vrea eu sa va transmit in cele ce urmeaza, avand in vedere ca deocamdata ne aflam doar pe undeva pe la inceputul articolului si nu prea v-am transmis nimic concret pana acuma, nu-i asa? 🙂
Cu siguranta ca asa e si tocmai de aceea o sa intru direct in miezul subiectului si al predicatului.
Deci ceea ce mi-am dorit eu sa transmit inca din titlu fiecaruia dintre voi, cei care imi cititi acum acesta postare, este ceva de genul „femeile sunt de pe Venus, iar barbatii sunt de pe Marte”, dar cu referinta stricta la stilul vestimentar. Adica la ceea ce isi doresc sa imbrace de obicei fiecare dintre acesti doi subiecti pe care mi-am propus sa ii studiem.
Ajungand aici, cred ca e clar pentru oricine ca nu putem ocoli ceva de genul bluze dama  si nici nu am putea evita la nesfarsit o referire cat de mica la blugi barbati , pentru ca, asa cum stie oricare dintre reprezentantii sexului frumos sau al celui dur, o bluza si un blug sunt tot ceea ce isi doreste oricine sa imbrace, daca s-ar putea in absolut orice situatie, avand in vedere ca sunt cele mai comode dintre toate hainele care isi pot afla locul in garderoba cuiva.
Asa ca, cu gandul ca acuma toata lumea s-a lamurit – sper! – in legatura cu ceea ce am vrut sa va spun inca din titlu, trebuie sa fiti de acord ca cele scrise de mine mai sus sunt 100 % adevarate…

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.