0

Aventuri din Zakynthos (GuestPost)

O sa va vorbesc astazi despre primul sejur in afara tarii cu echipa de soc. Mama, tata si copilul de 3 ani.
Pe scurt – succes total!
Am ales ca destinatie insula Zakynthos din Grecia. De ce, nici eu nu mai stiu. Probabil ca mutulica al meu a ales-o cu argumente convingatoare (adica privirea aia de „stii ceva, eu sunt sotul si eu stiu ce e mai bine pentru noi”)! Nu, dragii mei, glumesc!! A durat mai mult gasirea locatiei decat sejurul in sine. Research serios fratica, nu gluma. Bloguri, grupuri, forumuri. Nopti pierdute cu liste, bile albe si bile negre.
Ce credeti? Am fost bucuroasa sa aflu ca acolo putem gasi broaste testoase care depun oua pe plaja si niste foci cu o denumire ciudata. Nu de alta, dar copila e innebunita dupa orice vietate care misca si asa ceva mai greu de gasit intr-o vacanta de 7 zile intr-o tara straina.
Zakynthos sa fie, zic!! Nu-i asa, iubi?? Mhm, zice el cufundat cu capul in perna cu un fir de bala curgand din gura dupa o zi grea de munca.
Pana a doua zi de dimineata, aveam deja rezervat biletul, pregatita lista cu bagajul pentru toti trei, lista de cumparaturi pentru ursulet (sa credeti voi ca a facut el cumparaturile).
Zilele au trecut la fel ca de obicei. A sosit ziua plecarii. Dupa ce ne-am intors din drum de doua ori: o data pentru ca Maria a uitat pe Jeni (pisica de plus fara de care nu poate dormi) si a doua oara pentru ca l-am uitat pe Costel (adormise in sufragerie inainte sa ne urcam in taxi), am reusit sa ne urcam si in avion. Din fericire, Maria a fost mai mult decat incantata. Pe Costel in schimb nu cred ca l-am vazut 2 minute legate tot zborul (are rau de avion, saracul).
Odata ajunsi pe taramurile ionice, nu am cautat decat sa ajungem cat mai repede la hotel ca sa lasam bagajele si sa cautam testoasele (not). Nu doream decat un pui de somn. Aici, meritul este al celor de la colibritour.ro. Le-am zis ca nu vrem decat un pat mare si confortabil plus o canapea modesta pentru o persoana. Asa bine s-au pliat pe cerintele noastre, ca nu ne mai venea sa iesim de acolo. Noroc cu fata care ne tragea dupa broaste. Asa am apucat sa vedem si noi plaja.
Oameni buni – sa fi fost aerul, plaja sau apa. Nu stiu exact. Pot sa spun doar ca am petrecut 7 zile de vis. Am mers prin toate partile insulei, am vazut toate vietatile posibile, am mancat toate tipurile de scoici. Noroc cu grupul de pe facebook. Ne-am intalnit acolo. Pe Costel l-am protejat. A ramas pe plaja cu fata. Ar fi fost mult prea obositor pentru el sa umble dupa noi la shopping. Asa energie nu am mai avut de cand ma zbenguiam noptile prin cluburi.
Si ei s-au distrat. Tobogane cu apa, trambuline, meduze, soare si vreme faina. Noroc ca am asa un sot rabdator cu copilul. A avut loc si un mic accident. Din pacate nu si-a luxat decat glezna atunci cand alerga dupa Maria si a dat peste un carucior cu un bebe in el.
Probabil va intrebati cum este viata de cuplu atunci cand mergi in Zakynthos. Ei bine dragii mei, va asigur ca totul a fost bine. Activitate intensa dimineata, la pranz si seara. De la atata alergatura dormea fata tare bine si atunci prindeam si eu momentul sa il bucur pe Costel cu fanteziile mele. Din pacate nu a durat decat doua-trei zile nebunia. A patra zi, din cauza piciorului nu se prea putea misca si am incercat sa-l dezbrac. Ei bine, lipsa de exercitiu si-a spus cuvantul aici. I-am prins podoaba cu fermoarul si nu am putut-o desprinde de acolo decat cu ajutorul receptionistei. Fatoo, ia-ti ochii de pe el, ii zic eu. Zambea si radea. Draguti grecii astia.
Una peste alta, recomand Grecia cu drag si nostalgie. Servicii exceptionale, mancare de calitate si peisaje de vis. Sunt doar o parte din ceea ce puteti gasi in acest taram parca desprins dintr-o alta lume.
Ah, sa nu uit de ColibriTour.ro, cel mai complex agregator de vacante din Romania. Datorita lor am reusit sa petrecem momente de vis pe canapeaua exotica. Patul a fost al fetei.
Ii gasiti aici:
SEBEȘ, Str. Mihai Viteazu nr. 3, Județul Alba, 515800
ALBA IULIA – Centru, Str. Avram Iancu nr. 3, Județul Alba, 510085
ALBA IULIA – Cetate, B-dul. Revoluției 1989, Bl. Cf11, Județul Alba, 510077
BLAJ, Str. Republicii nr. 57, Județul Alba, 515400
Telefon:
SEBEȘ: 0040 258 733511
ALBA IULIA – Centru: 0040 258 811244
ALBA IULIA – Cetate: 0040 358 401411
BLAJ: 0040 258 714000

E-mail:
alba@colibritour.ro
blaj@colibritour.ro
sebes@colibritour.ro
office@colibritour.ro

 

guest post scris de Ioana Buza

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.