0

Arabesque este activ si in mediul online

12832461_1247905761905309_8416625201195501133_nArabesque este un retailer de materiale de constructii care isi desfasoara activitatea in peste 19 centre comerciale din Romania. Este unul din cei mai mari retaileri din tara noastra care are si in strainatate peste 20 de centre comerciale dupa ce a preluat grupul BudMax. De curand cei de la Arabesque s-au lansat si in mediul online pentru a veni in ajutorul celor care au nevoie de materiale de constructii. Inca nu se gasesc magazine in toata tara asa ca Arabeque pune la dispozitie o platforma online de pe care oricine poate comanda produse din domeniul constructiilor.

Iti recomand si tie sa intri pe acest site atunci cand ai nevoie de materiale de constructii sau finisaje. Pot spune ca oricine poate construi o casa de la 0 doar cu produse de aici. Ai la dispozitie si produse pentru instalatiile electrice sau sanitare asa ca si casa ta poate fi gata intr-o vara. Arabesque poate fi urmarit acum si pe site-urile de socializare sau alte platforma online precum Youtube sau Linkedin. Pe Linkedin Arabesque ofera informatii despre firma si serviciile pe care le pune la dispozitie clientilor sai, in timp ce pe Youtube Arabesque posteaza diverse materiale despre constructii si materiale de constructii pe care le poti folosi in diverse situatii.

E bine sa te documentezi si sa aflii mai multe detalii despre firmele cu care colaborezi. Eu colaborez de multa vreme cu cei de la Arabesque fiindca am o firma de constructii asa ca le recomand clientilor mei sa isi cumpere toate materialele de aici. Am gasit foarte multe oferte bune la rigips sau materiale pentru finisaje care ne sunt de ajutor la spatiile interioare pentru finisaje. De cand si cu oferta transportului gratuit, majoritatea clientilor mei aleg sa comande tot ce le trebuie pentru renovari doar de la Arabesque.

Este un retailer romanesc asa ca e bine sa incurajam mai mult piata locala. Toate materialele de constructii sunt sub nivelul pietei asa ca oricand poti sa economisesti bani alegand sa cumperi de la Arabesque. In ceea ce priveste promotiile, acum daca comanzi de peste 500 lei, beneficiezi de transport gratuit din partea companiei. E o oferta convenabila mai ales ca multi clienti aleg sa isi achizitioneze toate materialele de constructii din acelasi loc, iar acestea pot sa ajunga si la 1.000-2.000 de lei in total. Urmareste si tu activitatea celor de la Arabesque in mediul online si fi la curent cu toate ofertele lor.

marius

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.