0

Aparatura electronica de care nu ma pot lipsi

img-P-lcd-tv-sharp-LC-40LS240E_full_frontal_view-logo-EEL-960Recunosc faptul ca sunt oarecum o persoana dependenta de aparatura electronica de ultima generatie. Insa, uneori parca am si de ce. Cum sa nu devii dependent cand tehnologia avanseaza de la o zi la alta si ai o experienta atat de placuta cu aparatura electronica de ultima generatie.

In cele ce urmeaza vreau sa va spun care sunt aparatele electronice de ultima generatie care imi plac cel mai mult.

Prima data ma gandesc la televizoare. Imi place cat de mult au avansat acestea. Daca acum cativa ani televizorul era doar televizor, acum el e mai mult decat atat. Eu de exemplu am un televizor Sharp  pe care-l folosesc si pe post de PC, radio, etc. Imi place mult faptul ca pot transfera imaginea de pe laptop pe TV, faptul ca am direct posturile de radio, dar si faptul ca pot naviga pe Internet pe un ecran mult mai mare. De jocuri, nu mai zic. E minunat sa te poti juca pe un ecran atat de mare.

Nu pot insa sa nu aduc in discutie tableta. Imi place tableta deoarece o pot avea la mine in fiecare moment si e foarte simplu de transportat. Bine, nu pot spune acum ca un laptop e greu de transportat, insa mai comod si mai simplu e cand ai o tableta.

Un ultim aparat electronic pe care il aduc in discutie e telefonul. Fara telefonul mobil nu stiu daca as putea sta mai mult de o zi. Telefoanele inteligente de ultima generatie usureaza mult viata. Ai tot felul de aplicatii atat de utile.

Insa, un lucru nu imi place si anume faptul ca toate acestea creaza mare dependenta. Incerc sa nu fac abuz, insa de multe ori nu-mi iese. Si tu, la fel ca si mine, ar trebui sa ai grija. Dependenta nu e buna, de orice natura ar fi ea.

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.