0

Apartamente de vis

Zilele trecute cautam pe net apartament 5 camere Bucuresti si astfel am ajuns pe site-ul  NewTown Residence, care mi se pare de departe cel mai reusit site al unui dezvoltator imobiliar din Romania, deoarece reuseste sa-ti ofere maximum de informatie cu privire la oferta firmei, fara sa fie invaziv, lasandu-ti posibilitatea sa alegi tu insuti ceea ce te intereseaza.

De asemenea, site-ul respecta regula de baza a claritatii mesajului, si anume ca ca galeriile foto si video aflate la inceputul paginii, in centru si in partea dreapta, ajuta la intelegerea textului, a mesajului promovat de site si nu se substituie acestuia. Vizitati site-ul NewTown.

De cum intri pe site poti observa informatiile cele mai importante, asezate sub forma unei coloane de text si care iti prezinta succinct dar cuprinzator principalele caracteristici ale apartamentelor, de exemplu:

Apartamente cu 5 camere complet mobilate si utilate, suprafatautila de 167 mp cu terasa, usa metalica, aerisite si spatioase, cu toate dotarile aferente.

Bucatariile sunt complet utilate cu toate electrocasnicele necesare, masina de spalat vase, masina de spalat rufe, combina frigorifica si dotate cu dulapuri, blat de lucru si corpuri suspendate, cu faianta.
Baile sunt spatioase si dotate cu toate facilitatile, iar balcoanele sunt deasemenea spatioase, balustrada din sticla laminata, mana curenta din inox. Terase cu suprafata intre 10 si 80 de metri in functie de apartamentul ales.

Parchetul este laminat triplu stratificat, gresie si faianta in baie, bucatarie si hol.
Tamplaria este din PVC cu rupere de punte termica si geamtermopan, ferestre de 1.60m inaltime cu parapet de 65 cm.

Toate apartamentele poseda aer conditionat in dormitaore siliving, terasa proprie, complexul detine parcare subetrana sispatii de depozitare cae sunt puse la dispozitia clientilor. Accesul se face pe baza de carduri, securitatea este mentinuta 24 de ore din 24 de catre o firma de paza si protectie.

In partea din stanga a paginii observam meniurile: PRIMA PAGINA, LOCATIE, PROIECT, APARTAMENTE, FINISAJE, SPATII COMERCIALE, DEZVOLTATORI SI PARTENERI si meniul pentru Contact, care te duc imediat in sectiunea care te intereseaza.

Tot pe newtown.ro poti vede si planurile apartamentelor, din meniul APARTAMENTE iti alegi numarul de camere dorit sipoti vedea diferitele planuri ale apartamentelor, cu modalitatidiferite de aranjare a aceluiasi numar de camera, ceea ce mie mi se pare o facilitate foarte utila.

Pe site sunt trecute si premiile obtinute de dezvoltator:

-Residential Development Of The Year – europaproperty.com

– Best Development – Sima 2009

Best Residential Development – Construction & Investment Journal

care reprezinta  o garantie a seriozitatii si profesionalismului.

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.