0

Apa si sare: Dragos Bucurenci at TEDxCluj

Dragos Bucurenci

Trainer de leadership si comunicare

Dragos Bucurenci lucreaza cu lideri care cauta mai multă seninatate si echilibru in vietile lor, care vor sa se simtă bine in pielea lor, sa-si descopere propria voce si sa cultive relatii autentice cu cei din jur.

Dragos are un MBA de la Stanford Graduate School of Business si a construit doua dintre cele mai importante organizatii de mediu din Romania, Asociatia Salvati Dunarea si Delta si Asociatia MaiMultVerde.

Dragos are doisprezece ani de experienta in presa scrisa si sapte ani in televiziune. Blogul lui este intre primele cele mai influente 30 de bloguri din Romania, conform ZeList.

TEDxCluj a adus în al 4-lea an consecutiv experiența evenimentelor TEDx cu invitați aleși pe sprânceană și un public fidel de sute de “oameni neobișnuiți” ce au dat un exemplu personal de schimbare pozitivă. 20 de personalități din domenii extrem de diferite, de la balet la antreprenoriat, marketing, teatru, psihologie, istorie, yoga și chimie au prezentat IDEAS WORTH DOING, cu șarm, prezență și multă, multă pasiune. Timp de o sâmbătă, peste 800 de persoane au primit idei inovatoare, susținute de un performance inspirat din partea speaker-ilor și, bonus, un Innovation Expo creativ unde au făcut cunoștință cu proiecte extraordinare, mai mult sau mai puțin cunoscute, precum bicicletele Pegas, aplicația TxtFeedback, sau cum să faci crowdfunding în România (Creștem Idei).

 

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.