0

Ansamblul rezidential 13 septembrie

Vrei sa iti cumperi un apartament fara a apela la serviciile unei agentii imobilare? Descopera cum poate fi realizata o investitie cu 0% comision!

Agentiile imobiliare se gasesc la tot pasul, mai ales daca vorbim despre capital, acolo un piata imobilara a cunoscut un boom urias! Exista zeci de cazuri in care suni la un numar de telefon regasit in rubrica de vanzari apartamente a unui ziar sau un numar de contact regasit pe site-urile de imobiliare te astepti sa intri in contact direct cu proprietarul care a facut anuntul insa, ce sa vezi? In urmatorul moment vei auzi o voce infatuata care v-a spune “Da! Alooo ati sunat la agentia X! Cu ce va putem ajuta?”. Ei bine, este suficient sa raspunzi “Buna ziua! Am sunat in legatura cu apartamentul din zona Z…” si va fi imediat disponibil sa isi puna serviciile in slujba ta insa contracost! Unele agentii imobiliare au atins pragul obrazniciei, profitand de valul de cereri pentru achizitionarea apartamentelor in capitala, astfel ca cei mai multi clienti opteaza astazi sa achizitioneze direct de la proprietar!

Comisionul agentului imobiliar te impiedica sa iti cumperi propriul apartament?

Comisonul agentilor imobiliar poate reprezenta un obstacol in achizitionarea apartamentului pe care ti-l doresti, intrucat acestia isi doresc din ce in ce mai mult sa scoata profit de pe urma contractelor incheiate. In plus, strategia pe care o folosesc este una mult prea complexa pentru a-ti da seama inca de la inceput ca tot ceea ce isi doresc ei este sa iti “puna pe tava” cateva pontentiale avantaje pe care in mod evident nu le poti testa veridicitatea in momentul in care mergi sa vizitezi apartamentul cu pricina! Ei bine, este timpul sa eviti agentiile imobiliare si sa pleci in cautarea apartamentelor cumparate direct de la vanzator. Daca problema cu agentiile imobiliare a fost lamurita, intra in joc o alta dezbatere! Ce tip de apartament este ideal pentru viitorul tau – Cel recent construit sau cel aflat intr-un bloc vechi?

Bucurestiul a devenit o zona vizata de dezvoltatorii imobiliari, intrucat infrastructura sa le permite sa construiasca ansambluri rezidentiale moderne in structura carora sunt realizate zeci de tipuri de apartamente perfecte pentru orice preferinte si nevoi! Daca iti doresti sa iti cumperi un apartament nou fara a dispune de comision, atunci solutia ideala este ansamblul rezidential construit in zona 13 septembrie. Noua locuinta o vei achizitiona fara a apela la intermediari, astfel incat poti folosi bugetul pentru achizitonarea apartamentului mult visat. Daca nu esti inca convins, acceseaza pagina web novuminvest.ro si verifica care sunt cele mai bune oferte de pret pentru apartamentele disponibile in aceasta perioada!

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.