0

Amintiri magice cu PhotoFancy

Asa de melancolic sunt cateodata de parca in jurul meu se formeaza un balon de cristal si regasesc in el toate amintirile mele . Amintiri care niciodata nu as putea sa le uit, fie ele si bune, fie rele.  Si intodeauna cele mai frumoase amintiri sunt cele din copilarie, unde tu, suflet naiv faceai orice tampenie sa te distrezi, sau sa aduci un zambet pe chipurile prietenilor tai. Cred ca asta conta cel mai mult. Cat de bine te simteai ? Si atunci nu aveai tablete, camere foto sau cine stie ce alte gadgeturi cu care imortalizezi fiecare amintire. Desi iti doresti si acum o camera foto mai profesionala sa pastrezi clipele de acum pentru a le pastra pe viitor ca amintiri.

Hai sa dezvoltam impreuna un de personalizare si pastrare a amintirilor. Ce ar trebui facut?

 

– Pai in primul rand trebuie sa ai o camera foto. Un model level entry cred ca este de ajuns. Un 3200 sau poate aspiri la ceva mult gen 5200, nu?

– Nu stiu daca iti mai aduci aminte, dar acum cativa ani buni existau site-uri unde iti puteai modifica pozele si le puneai pe hi5. Astazi am de ceva mult mai bun. Un site complet unde poti modifica cate poze vrei. Sa lasam deoparte site-urile vechi si sa intram pe PhotoFancy .

Intri pe Editare poze online si poti face multe chestii.

Poti edita fotografia preferata cum vrei. Poti modifica luminozitatea, contrastul, saturatia, poti roti poza, sa o decupezi, sa o micsorezi sau sa o focalizezi.

Poti corecta imaginea si poti indeparta ochii rosii unde este cazul.

Poti aplica un efect pe imagine. Eu prefer Cartoon, Fantasia si Vintage insa si celelalte sunt la fel de interesante.

Poti face cea mai fancy imagine foarte usor. Esti o pictura sau o reclama pe un panou din cel mai renumit oras american. Tare, nu?

Si dupa ce ti-ai modificat fotografia dupa bunul plac o poti pune pe tricouri, cani, perne, genti si multe altele. Astfel amintirile vor ramane mereu langa tine, nu?

Tu cum iti pastrezi amintirile?

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.