2

Abstinenta blogosferica?

Putin dur titlul, nu? Avand in vedere ca o vad pe iubita tocmai sambata eu cred ca se potriveste. (:)) ).

Recunosc ca nu am scris de mult un articol cu si despre viata mea, ce am mai facut. Bla, bla, xoxo, muah muah.

Pe 30 luna trecuta am decis sa fac o schimbare in viata si sa-mi i-au rucsacul in spate sa plec in Anglia. Nu, nu in vacanta. La munca nene, nu sa intinzi mana! Glumesc, eu sunt baiat muncitor ce mama dracu doar ca Romania nu prea ofera multe ocazii pentru un job decent. Cica sa iti faci o familie si copii. Cu ce? 1500 de lei pe luna? Sa fim seriosi!

In fine. Am Ajuns intr-o joi la in Anglia la autogara Victoria Couch Station. Eu singur. Balta. Boul baltii. M-am prins de idee de unde cumpar biletul pentru Nottingham. Si am aflat ca trebuie sa merg inca vreo 4 ore cu autobuzul dupa 3 zile cu autocarul. Lejer!!! Sa zic ca m-am simtit mai confortabil in autobuz decat in autocarul cu care am venit din Romania? First class cica.

Am ajuns pana la urma si in Nottingham si eu care credeam ca trebuie sa schimb autocarul insa nu intelesesem bine eu pe nea soferul. De acolo spre Mansfield orasul in care se afla satucul unde urma sa stau.

Lume buna si frumoasa. Oameni cu bun simt. Reguli stricte si bine impuse. Job fain. Fete frumoase. Am sa revin si cu poze pe parcurs. Acum urmeaza sa vina si iubita. E pe drum!

Am facut si 26 de ani, am imbatranit, nu am reusit sa raspund urarilor de pe facebook. Imi pare nespus de rau! Multumesc fain si seara buna!

MucRoz

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.