0

7 trucuri care ne fac viata mai usoara

Pastrarea unei cani de apa in cuptorul cu microunde sau hartie in pantofi ar putea fi doar bataile de viata de care nu stiai niciodata ca ai nevoie. Cu putina imaginatie si gandire iesita din comun, exista tot felul de trucuri care fac viata un pic mai usoara sau chiar mai eficienta.

  1. Cand gatiti, poate deveni enervant atunci cand mancarea se lipeste de folia de staniol. Faceti doar cateva crestaturi in folie si mancarea nu se va lipi de ea.
  2. Cand partea de jos a mouse-ului incepe sa zgarie masa sau mouse pad-ul, il puteti netezi din nou cu o guma de sters.
  3. Pentru toti iubitorii de avocado de acolo, puteti grabi procesul de maturare, pastrandu-l intr-o punga de hartie. Acest lucru mentine gazele mai aproape de fructe, prinzandu-le de piele, ceea ce il ajuta sa se coaca mai repede.
  4. Pastrati cani de apa in cuptorul cu microunde atunci cand incalziti mancarea ramasa. Aceasta elibereaza abur, care ajuta la mentinerea alimentelor umede si impiedica uscarea acesteia. De asemenea, apa absoarbe excesul de radiatii, ceea ce impiedica supraincalzirea.
  5. Cand iesiti sa mancati, anumite pachete de condimente pot fi gratuite. Pastrarea lor la indemana poate fi o idee buna, mai ales daca va ajuta sa economisiti din unele produse preferate, cum ar fi ketchup-ul, parmezanul, jeleul, untul sau mierea. Unele locuri ofera, de asemenea, ustensile gratuite sau servetele sanitare.
  6. Pentru o organizare mai buna in congelator scoateti mancarea din cutiile lor si asezati-o in pungi de plastic. Puteti, de asemenea, sa decupati toate informatiile importante din cutii, cum ar fi indicatiile de gatit sau informatiile nutritionale si sa le pastrati cu mancarea.
  7. In cazul in care cizmele continua sa se indoaie, rulati doar niste ziare sau reviste vechi pentru a le ajuta sa isi mentineta forma.

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.