0

Xcurier.ro, un serviciu de curierat rapid

Zilele trecute am comandat un produs de imbracaminte de pe unul dintre site-urile care ofera cumparaturi online si ma pregatisem sufleteste sa astept cateva zile pana cand il voi primi. Mi-as fi dorit sa ajunga cat mai repede, pentru ca in weekend as fi avut nevoie de el si mi-as fi dorit sa am suficient timp ca sa il probez si sa ii fac anumite ajustari daca ar fi trebuit, insa ma obisnusem ca firmele de curierat romanesti sa necesite cateva zile pana cand sa iti aduca un colet acasa, de la magazinul de unde l-ai comandat.

Din fericire, magazinul de unde am cumparat produsul avea contract de curierat rapid cu Xcurier.ro, a caror motto este „Curierat rapid, eficient, sigur si la timp”. Acestia livreaza intern plicuri si colete, in ziua lucratoare imediat urmatoare celei in care acestea au fost predate, in cele mai bune conditii.

Livrari rapide si sigure

Cu o acoperire nationala de 100%, Xcurier este un serviciu de curierat care se misca rapid si curat. Cu un serviciu de urmarire a coletelor intuitiv si prietenos cu utilizatorii, acestia expediaza pachetele inclusiv sambata sau dupa ora 17:00, ceea ce, in cazul meu, a fost ideal, tinand cont ca in dimineata in care trebuia curierul sa ajunga, eu aveam o multime de treaba. Timpul de tranzit n-a durat 24 de ore, asa cum acestia spun pe site-ul lor, ci mai putin, ceea ce m-a bucurat foarte mult, insa, probabil, a ajutat si faptul ca stau intr-un oras mare, unde se ajunge usor. Totusi, review-urile oferite de alti clienti ai Xcurier.ro spun ca acestia nu depasesc niciodata intervalul de 24 de ore pentru a livra un colet, indiferent daca ar trebui sa calatoreasca dintr-un colt de tara in altul.

In ceea ce priveste siguranta, curierii nu au voie sa ridice un colet pentru a il livra pana nu verifica intreg continutul acestuia, ambalarea si sigilarea acestuia trebuind facute doar in prezenta personalului Xcurier. Impreuna cu expeditorul, se completeaza un proces verbal de constatare a continutului si o Scrisoare de Transport, taxa de transport trebuind achitata de catre acesta. Aceasta din urma trebuie semnata si de catre destinatar, in momentul in care ii este inmanat coletul.

Expedieri sambata, fara taxe suplimentare

Cu siguranta, am sa apelez si pe viitor la serviciile de curierat rapid Xcurier.ro. principalul atu al acestei firme este, de departe, faptul ca livreaza sambata si ca au un program de lucru adaptat omului normal, cu job si program de munca pana la 17:00, care nu are timp sa se ocupe dimineata de treburile personale. Coletele pot fi predate de catre expeditor pana la 17:30, insa, in functie de localitate, destinatarul le poate ridica si dupa aceasta ora.

Mai mult, pentru expeditiile care se livreaza in zilele de sambata, de exemplu, nu se percepe taxa suplimentara de transport. Pretul standard de expediere al unui colet este de 16 lei pentru primul kilogram, fiecare kilogram aditional costand inca 1.3 lei. Puteti alege dintr-o lunga lista de servicii cu valoare adaugata, care sa indeplineasca toate nevoile dumneavoastra, cu un cost suplimentar, insa destul de mic. In cazul plicurilor simple, taxa de transport este de doar 14 lei, insa sunt permise doar cele care au o greutate de mai putin de un kilogram. Daca veti alege sa expediati direct din sediile Xcurier, veti primi o reducere de 20% din pretul intreg al coletului.

Dimensiunile maxime admise pentru a fi transportate de firma de curierat Xcurier sunt 120 x 80 x 110 cm/colet, cu o greutate maxima de 250 de kilograme pe expediere si 50 de kilograme pe colet. Se pot expedia si colete care depasesc aceste greutati, insa va trebui sa platiti o suma in plus de bani si sa completati niste acte aditionale.

In concluzie, am ramas placut surprinsa de serviciile de curierat oferite de catre Xcurier si, cu siguranta, am sa mai apelez la ei si pe viitor, in special pentru ca se misca atat de rapid prin tara si chiar au grija de coletele pe care le transporta. In weekend ma voi duce la petrecere imbracata cu ceea ce mi-am comandat multumita lor si voi recomanda Xcurier oricui va avea nevoie sa livreze repede, repede ceva, indiferent de localitate.

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.