0

Vrei sa fii in siguranta ?

Cat de mult tii la siguranta ta ? De ce esti in stare ca sa te afli in siguranta ? Buncare ? Masini blindate ? Avioane supersonice ? Sau cine stie ce alte masuri de siguranta ?

Hai ca am exagerat putin (mai mult). Doar nu suntem vedete internationale ( nici ele nu cred ca sunt atat de bine pazite). Probabil doar convoaiele prezidentiale apeleaza la astfel de optiuni.

La ce ar trebui sa te uiti cand angajezi o firma de paza ?

1. Cat de bine sunt instruiti si ce uniforma au agentii de paza. Este de indicat ca o astfel de firma sa aiba mai multe tipuri de uniforme. Mai office pentru banci, birouri sau alte intreprinderi sau poate mai bine dotatii (cu veste antiglont, casti sau spray paralizant) . La scoli si licee ar merge ceva mai formal si lejer (cat sa nu sperie copii) sau o tinuta speciala daca este cazul.
Cei de la Carpat Guard chiar au trei tipuri de uniforma si chiar din exemplele enumerate mai sus.

2. Monitorizare. Daca avem o institutie cu bunuri valorice foarte mari sau chiar vrem sa ne monitarizam casa trebuie sa alegem foarte bine. Ai grija ca sistemul de alarma sa fie oferit gratuit, tu doar sa platesti un abonament.

3. Interventia rapida. Cred ca punctul asta este forte in cazul unei firme de paza. Daca nu ajung repede in cazul unui jaf nu este bine deloc.

4. Sistemul video. Ai grija ca sistemul video sa fie cat mai profesionist si sa iti mearga 24 din 24.

5. Bodyguard. In caz de esti o persoana importanta si consideri ca cineva atenteaza la viata ta este intodeauna necesar sa iti angajezi un bodyguard. Asta in cazul in care nu detii centura neagra la karate.

6. Paza la evenimente. Daca ai o firma de organizat evenimente o sa ai neaparat nevoie de servicii paza deoarece sti cum reactioneaza unii fani.

Cam astea au fost caracteristicile de care zic eu ca ar trebui sa le ai in vedere cand angajezi o firma de paza.

Alte articole interesante despre firme de paza :

http://www.b1.ro/stiri/eveniment/mihai-gadea-catre-protestatarii-din-piata-universitatii-ketamina-si-urina-prietenei-va-impiedica-in-a-intelege-lucrurile-video-66415.html

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.