0

Vreau sa imi cumpar un laptop Lenovo ThinkPad E420s

Am observat zilele astea ca Blogatu.ro participa la un concurs cu articol cu sfaturi foarte utile pentru cei care vor sa isi achizitioneze un laptop.
M-am gandit sa scriu si eu un articol despre laptopul Lenovo ThinkPad E420s.
Daca va intrebati de ce, motivul este foarte simplu: sunt un fan al acestui brand. Recunosc ca nu am folosit prea mult netbook-uri pana in acest moment, insa tocmai din acest motiv doresc ca primul meu laptop sa fie cat mai avansat. As inlocui vechiul meu desktop cu un laptop iar Lenovo ThinkPad E420s este primul produs pe care am pus ochii. De ce? Pentru ca e aproape la fel de dotat precum un desktop PC de inalta performanta si cantareste numai 1,88 kg. Da, ati inteles bine!
Imaginati-va cat de greu si voluminos este un desktop PC in comparatie cu acest Lenovo care poate fi achizitionat de pe Vexio! Ce pot sa zic decat ca va recomand si voua un asemenea produs! Pe Vexio gasiti o multime de laptop-uri, dintre care foarte multe Lenovo.
Pentru mine cel putin, mobilitatea e cea mai importanta. E esential sa ma aflu oricand alaturi de un produs care sa ma ajute in blogging sau la munca iar acest Lenovo despre care va povesteam ma poate determina sa fiu mai eficient. Cred ca acest laptop e esential pentru cei care vor sa fie cat mai mobili si cat mai eficienti in acelasi timp. Nu e un compromis intre greutate si performanta. E cel mai bun produs din gama sa.
Am avut o mica ocazie de a-l testa, fie si pentru cateva minute iar impresiile testului au fost ca niciun alt produs de aceste dimensiuni nu se descurca mai bine! Apropo, cu acest articol particip la concursul de pe Devicer.
Va recomand si voua laptopurile din gama Lenovo.

marius

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.