1

Vreau camera foto

Imi doresc de mult timp o camera performanta si sper ca anul acesta sa intru in posesia unei astfel de aparat.

Si stiu ca nu sunt profesionist, dar am eu de la cine sa invat cum sa lucrez cu o astfel de camera si poate o sa anjung la rezultate satisfacatoare mai repede.

Sunt pasionat de mult timp sa suprind toate chestiile interesante, toate portrele vesele din oras, toate animalele dragute sau toate plantele frumos colorate.

Cineva mi-a recomandat sa imi achizitionez pentru inceput un Canon 60d. Asa ca m-am decis sa caut detalii despre aceasta camera foto si a avut dreptate cel ce mi-a recomandat-o. Este ideala daca vreau sa scot poze mari de marimea unui poster si cu senzorul CMOS de 18 megapixeli este exceptional cand e lumina  scazuta si mai  produce si imagini cu zgomot incredibil de redus.

Mai dispune si de o gama de filtre creative, precum claritatea redusa sau efectul camerei din plastic plus ambiente creative pentru cei care au lipsa unor cunostinte fotografice de specialitate.

Ecranul LCD are o marime de 7,7 cm plus o claritate foarte sporita.

Si pentru vloggeri este chiar foarte bun deoarece filmeaza full HD (1080 P).

Avand in vedere ce imbunatatiri are si chiar nu le-am enumerat pe toate il gasesti si la un pret accesibil. Oare merita sa il cumpar?

 

MucRoz

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.