0

Unelte Husqvarna cu acumulatori

Lansate de Husqvarna, uneltele cu acumulatori pentru intretinerea spatiilor verzi si gradinilor de resedinta, sunt echipamente care devin din ce in ce mai cerute.

Ferastraiele electrice fara fir, uneltele pentru lastari si buruieni Husqvarna sunt la fel de puternice, fiind capabile sa execute aceleasi operatii si in aceleasi conditii ca omoloagele lor cu motor termic, gratie tehnologiilor de varf aplicate la proiectarea acestora.

In plus, acest tip de unelte sunt mai usoare, diferenta de greutate intre rezervorul plin cu combustibil si bateriile echipamentelor electrice fara fir, nu este covarsitoare (circa 1 kg in minus pentru cele electrice), insa este clar sesizabila, ca atare crescand manevrabilitatea acestor unelte.

 

Husqvarna, gratie investitiilor in cercetare pe care le-a facut si le face in continuare, reuseste sa reduca la minim noxele emise de motoarele cu ardere interna, totodata reuseste sa scada zgomotul si vibratiile produse de motoare, totusi acestea nu se compara nici pe departe, cu nivelul poluarii produse de motoarele electrice.

Sistemele actionate electric, fara fir, fata de cele pe baza de combustibil, sunt nepoluante din punctul de vedere al poluarii chimice (noxele emise de catre motoarele cu ardere interna sunt in cantitati direct proportionale cu  combustibilul consumat si cu eficienta motorului).De asemenea, sunt mai putin poluante fonic, nivelul de zgomot emis de uneltele electrice este mult redus fata de al celor cu motor cu ardere interna deoarece dispare explozia din interiorul cilindrului.

Echipamentele electrice pe baterii Li-Ion au o autonomie de pana la 45 de minute, gratie si sistemului de economisire a energiei pus la punct de Husqvarna si folosit la proiectarea acestor utilaje. Acesti acumulatori sunt usor de inlocuit si pot fi inlocuiti de la o unealta la alta.

 

Husqvarna este renumita pentru motoferastraiele eficiente, de inalta calitate,fiabile, usor de manevrat si intretinut. Ferastraul electric fara fir, atinge aceiasi parametri de performanta cu amendamentul ca este mai comod de manevrat, mai silentios, necesita operatii de intretinere mai putin complicate si mai rare. Costul cu piesele de schimb si consumabilele este mult redus fata de cel al motoferastraielor clasice.

 

Unealta pentru taiat lastari la inaltime, proiectata de Husqvarna sa functioneze pe baterii Li-Ion, este usor de manevrat datorita greutatii scazute pe care o are, fata de cele clasice, ceea ce scade si riscul de accidentare si oboseala operatorului. In aceste conditii, unealta electrica fara fir are aceleasi performante cu cea actionata de  un motor in doi timpi .

 

Cateva caracteristici particulare ale acestei unelte o pozitioneaza pe aceasta cu mult inaintea oricaror altor unelte de acest fel actionate prin motor in doi timpi, si anume, eficienta, perioada de autonomie de maxim 45 de minute, zgomotul redus si mentenanta usoara.

Trimmerul electric pentru lastari si buruieni mari, actionat cu baterii, are un nivel scazut de vibratii transmise catre maner si, implicit, catre mana operatorului, ca atare , precizia de taiere este mare, si creste simtitor si durata in care operatorul poate manui in deplina siguranta trimmerul, fara sa se accidenteze sau sa  oboseasca.

 

Ergonomic echilibrate, aceste unelte nu obosesc utilizatorul, precizia de lucru cu ele este mare, poluarea fonica si chimica sunt scazute substantial, perioada de autonomie suficient de mare (coroborata cu oboseala utilizatorului, astfel ca pauzele pentru alimentare sunt bine-venite si nu incomodeaza operatorul), impreuna cu faptul ca pot fi depozitate oriunde (acestea nu mai prezinta neplacerile cauzate de miros si pericol de incendiu) fac ca aceste echipamente sa aiba toate datele unor echipamente moderne, economice si ergonomice.

Cosma-Husqvarna, va veni in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu aceste echipamente de top ale firmei producatoare Husqvarna, asigurand pentru ele, consultanta, service garantie si post-garantie autorizat, reparatii si piese de schimb originale.

http://www.cosma-husqvarna.ro/husqvarna/motocoase-trimmere/

 

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.