0

Unde sa-mi fac vacantele?

Gandurile si amintirile frumoase le aduni calatorind. Dar intodeauna incerci sa gasesti calea cea mai ieftina ca sa calatoresti in mai multe orase sau tari ori insule.

Si ai chestia aia timparita in minte de mic. Vrei sa faci inconjurul lumii ca Jules Verne care e probabil eroul multora dintre noi.Vrei sa intalnesti oameni noi cu traditii noi.

Ma gandeam mai mereu ca daca ar da norocul peste mine sa castig la loto sau sa se inveasca o ocazie sa fac incojurul lumii nu as refuza. Dar cine ar refuza,nu?

Normal ca nu ar refuza nimeni dar intodeauna exista riscuri. Daca te imbolnavesti de cine stie ce boala? Daca iti fura cineva bagajele? Da ma gandesc la chestiile astea pentru ca chiar ti se se pot intampla.

Tocmai de aceea cauti cele mai bune agentii de turism care sa aiba oferte din ce in ce mai variate.  Si cel mai indicat sa aiba un site cu cat mai multe oferte vacanta sa ai de unde alege. Cu cat mai multe cu atat mai bine,nu? Oferte sejur,oferte cazare sau oferte pentru luna de miere ca pana la urma toate ne intereseaza.

Vorbeam acum ceva zile cu niste prieteni care se gandeau sa faca sejururi si circuite in Europa. Plimbaretilor nu ma luati si pe mine? 🙂 Le-am zis sa nu se grabeasca si sa studieze cat mai multe oferte.

E chestia aia ca vrei ca vacanta ta sa fie cat mai frumoasa. De ne uitat daca ai putea si bineinteles iti permite bugetul.

Si cum in Romania nu prea exista bani nu prea iti poti permite vacante croaziere de lux sau vacante exotice.

Dar daca vrei sa iti faci luna de miere in alta tara in afara de Romania? Asta chiar trebuie gandita bine si sa analizezi mai multe oferte excursii sau oferte sejur.  Oricum romanul nostru cauta excursiile ieftine ca pana la urma mai renunti si la confort. Sau nu?

Tu unde ai vrea sa iti faci urmatoarea vacanta?

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.