5

Unde merg pitipoancele in vacanta?

Unde merg pitipoancele in vacanta? Pai sa vedem poate le dam noi niste optiuni.

Camping de M*ie – Este un camping celebru din Olanda. Acolo se strang sute de familii dint toata Europa care vor sa petreaca vacanta in liniste, in vecinatatea celui mai mare parc national din tara morilor de vant.  Dezamagiti, nu?

In caz de vizitati Franta va recomand Hotel De Buci. Situat aproape de zona economica, dar si de buticurile creatorilor de moda celebri, hotelul promite o sedere de neuitat, celor care ii calca pragul. Din pacate, toate camerele sunt rezervate de acum si pana anul viitor pe vremea aceasta, asa ca locuri libere se mai gasesc abia in toamna lui 2012. Succes!

Sa va mai recomand si P#@a care este  cel mai mare oras din regiunea istorica Istria din Croatia, fiind situat in partea de sud a peninsulei Istria. Sau in satul din Veszprém, Ungaria care se numeste la fel.

Stiai ca acelasi nume poarta si :

1.Un aerodrom.

2. Un ziar electronic din Africa.

3. Un club de golf din Mallorca.

4. Un festival de film din Croatia.

si exempletele continua.

Sau vrei sa vizitezi Provincia Nampula din Mozambic. Fosta colonie portugheza, zona are o arie de 81.000 km² si o populatie de 3.985.285 de locuitori. Este un spectacol al naturii in care privelistea superba  cu abrupturi stancoase care se termina in apele oceanului, alterneaza cu padurile superbe.

Si daca tot nu te-am convins mai ai de vizitat si Futai USA Inc. cel mai mare producator de umbrele din lune, Rahat din Israel, Curu o rezervatie naturala din Costa Rica sau in Japonia sa admiram falnicii arbori nationali Sugi.

MucRoz

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.