2

Unde dam anunturi gratuite?

Unde dam anunturi gratuite? Oare se mai uita lumea pe  stalpi si alte panouri publicitare?  Oare mai are vreun afect publicitatea stradala sau cea prin flyere?

Sigur mai are efect dar cat de costisitoare este? Cat te costa ca sa faci publicitate stradala? Cat te costa 1000 de flyere? Scump, domne`,scump! Dincolo era mai ieftin,nu?

Eu va recomand piata online. De ce? Pai exista o gramada de site-uri unde poti adauga anunturi gratuite.

Sa zicem ca ai o afacere si vrei sa iti vinzi produsele cat mai bine,da? Avand in vedere ca piata online este plina crestere iti trebuie obligatoriu si un site unde sa promovezi marfa.

Cea mai rentabila reclama la produsele proprii este sa le indexezi in site-uri de anunturi gratuite. Credeti-ma ca sunt multe pe internet si o sa loviti drept la publicul tinta, dar sa nu uitati sa le adaugati in catergoria corecta si sa dati cat mai multe detalii.

Stiti ca acum multi ani anunturile erau date de acei oameni care strigau la portile oamenilor sau cu o goarna ca au produse de vanzare sau ca sunt invitati la cine stie ce eveniment. Oare cat de ragusiti erau acei oameni? 🙂

Se vede ca am evoluat si tehnologia a ajutat foarte mult la evoluatia multor lucruri. Acum bunica nu trebuie sa se mai chinuie sa dea anunturi in ziare ca isi vinde casa pentru ca are nepotelul calculator si internet unde poate sa isi adauge in liniste un anunt.

Acum nu trebuie sa mai dai anunt in ziare ca iti cauti o iubita sau oferi niste servicii ca tehnologia iti permite sa le adaugi pe internet unde este un public mult mai numeros.

Tu unde preferi sa iti dai anunturile?

MucRoz

2 Comments

  1. Online e cel mai bine. Sunt site-uri de anunturi cat si unele ziare online au sectiune de anunturi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.