0

Un masaj erotic bun te poate scapa de stres!

Un masaj erotic bun te poate scapa de stress!

Stresul se aseaza in viata fiecaruia dintre noi si fiecare are propriile metode de a scapa de el. Daca te-ai plictisit de cele vechi si vrei saa incerci ceva nou, care sa te destreseze garantat, iti recomandam o vizita la un salon de masaj erotic, unde vei fi tratat regeste si de unde vei pleca cu un zambet larg pe buze.

Pentru a va oferi o imagine de ansamblu asupra saloanelor de masaj erotic din Bucuresti, am luat legatura cu echipa de la masajartemis.ro care ne-a oferit toate informatiile de care aveti nevoie.

Ce este masajul erotic?

Masajul erotic sau cel senzual este reprezentat de folosirea unor tehnici specifice asupra zonelor erogene ale unei alte persoane, astfel incat sa se obtina orgasmul ca rezultat final. Masajul a fost folosit in scopuri medicinale inca din cele mai vechi timpuri, incluzand scopul lor erotic.

In cazul femeilor, acesta se concentreaza in special in zona sanilor si a pubisului, in timp ce pentru barbati, masajul erotic se face mai mult pe zona genitala. De multe ori, masajul erotic se face ca si parte a jocului de seductie dinaintea sexului sau ca si act final al partidei. In cazul saloanelor de masaj erotic din Bucuresti, acesta face parte dintr-o terapie sexuala complexa, in care fiecare detaliu este atent studiat si pus in aplicare.

Masaj erotic la casa Artemis

Camerele de la salonul de masaj erotic Artemis sunt de o eleganta deosebita. Inca de cand treci pragul acestei case esti intampinat de fete zambitoare si calde, care sa te ajute sa scapi de eventuala jena ce te insoteste. Discretia este garantata, astfel incat nu e nevoie sa iti faci griji ca cineva care nu ar trebui ar putea afla despre vizita ta la casa Artemis.

Eva, Melisa, Ina, Nicole, Kitty, Sonia, Ariana, Renata, Delia, Adriana, Alesia, Bianca, Maya, Mia, Simina si Pami este numele fetelor dintre care poti alege pe cea preferata tie, astfel incat sa te bucuri de o ora de masaj erotic deosebita, despre care sa iti aduci aminte cu placere. Acestea sunt alese dupa criterii aparte, fiind nu doar prezente fizice incantatoare, ci si o tehnica de masaj deosebita si care aduce cu sine o adevarata destresare. Astfel, casa Artemis incearca sa creeze pentru fiecare client o experienta unica, pe care acseat sa nu o uite prea curand.

Mai multe poze ale fetelor  si detalii despre salonul de masaj Artemis puteti vedea si pe alte publicatii, cum este, de exemplu, site-ul asapteadimensiune.ro. Aici, fotografii s-au intrecut in talent si ti-au pus la dispozitie niste imagini detaliate de o frumusete aparte. Dupa cum vezi, pentru casa Artemis, erotismul nu reprezinta doar sexualitate, ci si o atentie aparte la detalii care se adreseaza tuturor celor cinci simturi. In fiecare zi se aleg tinute noi, care sa puna la incercare imaginatia fiecarui client in parte, astfel incat sa se creeze noi si noi fantezii de fiecare data.

Probabil, aceasta calitate ridicata a serviciilor a fost si cea care a condus la o clientela fidela, foarte incantata de felul cum masajul lor erotic se desfasoara, multi dintre acestia revenind periodic, pentru a se desfata alaturi de cele mai bune maseuze. Angajatele sunt adevarate profesioniste, care nu doar ca arata intr-un mare fel, dar fac si un masaj erotic bestial!

Cu siguranta, oricine ai fi, meriti un masaj erotic ca la carte, chiar in inima Bucurestiului, facut de minunatele angajate al salonului Artemis! Mai jos, ti-am pregatit datele de contact, ca sa nu le mai cauti tu, insa te sfatuim sa arunci neaparat o privire peste pozele maseuzelor, pentru ca nu-ti va parea rau.

Cum poti contacta salonul de masaj erotic Artemis?

Printr-un simplu telefon la numarul 0727861111, iti poti rezerva propria sedinta de masaj erotic, alaturi de preferata ta! Adresa salonului de masaj erotic Artemis este strada General Constantin Coanda, sectorul 1, Bucuresti. Poti, de asemeni, sa trimiti un email la [email protected], daca iti este mai comod asa. Scapa de stres intr-un mod inedit. Programul de lucru al salonului este de la 13:00 la 04:00, de Luni pana Sambata, si de la 16:00 la 02:00, pentru zilele de Duminica. Aveti, aici, mai multe date de contact pentru salonul de masaj erotic Artemis.

 

 

 

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.