1

Un ceas cadou ?

Ca sunt ceasuri de perete, de mana sau ca isi au locul pe noptiere aceste obiecte sunt necesare in viata omului. De cate ori ai intarziat la serviciu sau la o intalnire cu o persoana importanta? De multe ori (cel putin asa s-a intamplat la mine.)

Stramosul ceasului de perete a fost ceasul cu pendul. El a fost inventat de Galileo Galilei in anul 1581. El a fost inspirat de un candelabru din biserica care se legana. Deci cu asa istorie tot sa primesti ceasuri cadou.

Eu zic ca am zis tot ce este necesar despre ceasurile de perete, dar de ceasurile de mana ce ziceti ? Mai ales cele barbatesti ?

Ceasul ar trebui sa fie accesoriul de nelipsit din viata barbatului. Chiar daca este mai sport sau mai office trebuie sa il avem mai mereu la noi (spune un tip care nu foloseste ceasul, dar intentioneaza sa isi achizitioneze unul).

Imi plac foarte mult ceasurile care au mecanismul la vedere. Cred ca e singurul tip de ceas care l-as achizitiona. Desi au pret destul de piperat eu zic ca merita.  Cand eram mic ma contraziceam cu copii pe ce mana se poarta ceasul ? Imi ziceau ca daca il port pe mana dreapta sunt homosexual. Glume de copii la varsta de 14 ani, ce vrei.

Pana la urma pe ce mana se poarta?  Este mai usor sa porti ceasul la mana stanga deoarece cu mana dreapta indeplinesti sarcinile mai dificile.

Avand in vedere ca majoritatea dintre noi suntem dreptaci, butoanele de control si coroana sunt amplasate de obicei pe partea dreapta, pentru o operare mai usoara.

 

MucRoz

One Comment

  1. Am observat ca au inceput sa se poarte ceasurile din lemn, e un trend nou, sunt facute manual, dau bine dat fiind ca vin pe diferite culori si se preteaza ca si cadou, preturile nefiind foarte mari. In fine, cred ca fiecare barbat trebuie sa aibe mai multe ceasuri, deoarece fiecare ceas are destinatia lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.