0

Tractari Auto Timisoara non stop

Dragii mei bloggeri, astazi m-am gandit ca dupa ce am trecut printr-o iarna care ne-a pus la grea incercare atat pe noi cei de la Tractari auto Timisoara non stop cat si masinile noastre, sa va vorbesc putin despre revizia unei masini in general.La aceasta revizie se verifica si se inlocuiesc consumabilele care se uzeaza cel mai frevcent: filtrele de aer , polen si de combustibil, uleiul de motor, placutele de frana, dar si anumite piese si consumabile importante pentru siguranta (de la presiunea aerului in pneuri si nivelul de uzura al acestora pana la verificarea elementelor de directie – bucse, brate, pivoti, etc. ).  Tractari Auto Timisoara considera  verificarea directiei si franele unei masini sunt mult mai importante decat celelalte oricare tipuri de revizii. De ce? Pentru ca degeaba motorul masinii functioneaza la parametrii impecabili daca din cauza franelor sau a directiei provoci un accident sit e alegi cu masina sifonata, sau chiar mai rau ranesti alte persoane sau chiar pe tine.

Un aspect important este si durata si numarul de kilometri care pot  fi parcursi intre doua revizii. Fiecare producator de masini recomanda, in functie de modelul masinii, un numar diferit de kilometri de la o revizie la alta.  Esential pentru sofer este sa tina cont de aceasta recomandare, pentru ca altfel pot aparea probleme in masura de a afecta siguranta dumneavoastra si a celorlalti participant la trafic.

http://www.tractarirapide.ro/tractari-auto-timisoara-non-stop.html

De regula majoritatea producatorilor de ulei garanteaza 15000 km. Acum totul este relative, noi cei de la  tractari auto Timisoara non stop recomandam a se schimba uleiul inainte de 10000 de km. Acestea sunt cifre general valabile pentru autoturisme dare le variaza de la marca la marca. Ca sa facem o paralela la acest subiect, la tiruri , camioane uleiul este garantat de producator 80000 km dar asemenea si masinilor mici noi cei de la tractari va recomandam un schimb inainte de parcugerea a 60000 km. Toti garanteaza mii sau zeci de mi de kilometri dar atunci cand va lasa motorul nu mai garanteaza nimeni.

Pentru a evita reparatii costisitoare si alte probleme,Tractari Auto Timisoara non stop recomanda a se adopta un stil de conducere mai linistit, care va minimize uzura masinii dumneavoastra si va va adduce si economii semnificative la combustibil. De exemplu, in cazul in care sesizati sau mai bine zis anticipati ca urmeaza a se schimba culoarea semaforului in rosu sau chiar si in verde indicat este sa scoateti masina din viteza din timp sa o lasati sa curga, pentru a putea evita franele si demarajele bruste, pentru ca acestea sporesc cu siguranta uzura masinii dar si costurile de intretinere a ei

De asemenea trebuie sa tinem cont de anumite aspecte pentru a cheltui mai putini bani cand ajungem in service, pentru reviziile obligatorii:

Iti poti cumpara singur consumabilele care se inlocuiesc la reviziile obligatorii. De ce sa faci acest lucru? Este foarte simplu, de regula  serviceurile mai percep si un adaos comercial la piesele achizitionate de la ei.  Incearca sa cauti depozitele de piese din oras pentru a obtine un pret mai bun. De ce sa dai 1000 de ron cand poti cumpara aceleasi piese la 700 ron? Poti face asta doar daca timpul pierdut valoreaza mai mult de 300 ron. Sunt sigur ca pentru marea majoritate va fi o economie binevenita.  Chiar daca nu cumperi piesele direct de la service trebuie sa iti faca reparatia si cu ale tale.

De regula la un schimb de ulei este necesar intre 3-6 litri de ulei, valoarea depinzand in general de capacitatea cilindrica a motorului si de producatorul acestuia. Tinanda cont de aceste sfaturi este posibil sa nu aveti nevoie de tractari Timisoara.

Unele reparatii pentru care service-urile va taxeaza serios, cum sunt schimbarea filtrului de polen sau verificarea luminilor si semnalizatoarelor le puteti efectua singur, economisind astfel sume destul de consistente de bani, pe care le puteti investi de exemplu in combustibil, pentru a va putea bucura de o vacanta in siguranta la bordul autoturismului dumneavoastra.

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.