0

Tot mai multi romani realizeaza live-uri pe Youtube! partea 1

youtubeliveTot mai multi romani realizeaza live-uri pe Youtube. Si asta ma bucura foarte mult. Sigur aceasta platforma o sa inlocuiasa televizorul peste cativa ani daca nu a facut-o deja.

Multi videobloggeri au program deja bine stabilit si o mare parte dintre ei deja reusesc sa isi monetizeze munca.

Prin ce? Donatii, vanzare de iteme, tricouri, cani si alte chestii personalizate. Isi creeaza propriul brand intr-un fel. De fapt mai bine zis se transforma intr-un merchendiser personal, nu? Mai fac colaborari cu diferite brand-uri si promoveaza prin product placement sau realizeaza colaborari cu diverse site-uri de jocuri.

Pe mine chiar nu ma deranjeaza cand vad chestiile astea la un videoblogger sau streamer (cum le place unora sa se intituleze). Normal ca omul merita un banut pentru munca depusa, nu?

 

RaduL de exemplu se transforma usor, usor intr-un gamer de succes. Si nu este chiar usor pentru ca trebuie sa investesti sume destul de mari pentru calitatea stream-ului. Si la el se vede ca a facut acest “sacrificiu”, nu? Ii poti da bani de o bere aici.

Colo a primit donatii de la St4ck de peste 7000 de euro (sau ceva in genul). Plus ca la fiecare live care il face primeste peste 50 de euro.

Deci se merita?

Mai multi videoblogari in partea a doua!

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.