0

Top 5 vloggeri romani sponsorizati pe Patreon

Multa lume stie ca “lumea” de pe youtube-ul romanesc este din ce in ce mai activa. Exista doi vloggeri romani care au ajuns la 1 milion de abonati. Ce inseamna asta? Este o suma uriase pentru noi. Gandeste-te ca cei cu canale de 10.000 de abonati pot incheia contracte cu diferite firme sau se pot inscrie in diferite retele.

O modalitate de a face bani constant pe YouTube este Patreon. Pur si simplu aici iti poti arata sustinerea fata de vloggerul preferat donand o suma lunar pentru a ajuta canalul acestuia sau pur simplu sa il motivezi sa o faca in continuare.

Am sa fac topul descrescator deci:

5. Pe ultimul loc se situeaza Bogdan Hriscu cu 83.489 de abonati pe youtube, dar se pare ca nu a convins pe nimeni sa ii doneze vreun dolar deci are in momentul de fata zero dolari.

 

4. Pe locul 4 se afla Adrian POV cu 188.091 de abonati si a convins 13 persoane sa ii doneze bani incat sa primeasca lunar suma de 11 dolari (putini dar este loc de mai bine)

 

3. Pe locul 3 avem o fata. Anne Marie Chelariu de la vlogul de marti. Ea primeste lunar suma de 17 dolari de la “4 patroni”.

 

 

2. Pe locul doi se afla stimabilul domn Satana aka Codrin Bradea care a reusit sa convinga 6 oameni sa ii doneze 52 de dolari lunar.

 

1.Pe primul loc avem pe…defapt avem o emisiune. Multii dintre voi ii cunosc de pe TV. Baietii au avut sau au emisiune de pamflet pe prima TV. Ei au reusit sa convinga 306 de persoane sa le doneze in total suma de 873 de dolari lunar. E o suma destul de frumoasa! Insa reteta acestui succes este ca ei ofera episioade in exclusivitate pe aceasta platforma pentru “patronii” care le doneaza aceste sume.

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.