1

Thai, un fotoliu de masaj ce redefineste o relaxare luxurianta

Ceea ce obisnuiam sa numim relaxare luxurianta candva, fie ca era vorba despre o sesiune de masaj in cadrul unui salon sau un fotoliu special, este de domeniul trecutului astazi. Thai este masajul care redefineste complet acest concept. Este elegant, revolutionar prin tehnologiile pe care le inglobeaza, dar si prin designul cu totul deosebit.

Un astfel de dispozitiv este ideal pentru locuinta si promite sa duca relaxarea la extreme. Sta sub semnatura producatorului Masatto si poate fi testat in noul showroom din Bucuresti. Prin ce iese in evidenta fotoliul Thai si de ce iti vei dori sa te bucuri de un astfel de dispozitiv?

Tehnologii si functii de masaj complexe, in fotoliul Thai

Acest model incanta prin masajele pe care le realizeaza in zona spatelui mai ales, care sunt mai profunde, mai puternice si mai precise. Este unicul model care dispune de sistem patentat de masaj cu role 4D.

De asemenea, Zero Gravity defineste relaxarea prin pozitia pe care o asigura corpului in timpul masajului, fiind de altfel recomandata terapeutic. Modul in care sina copiazta curbura coloanei si o maseaza este inedit.

Metabolismul si circulatia sanguina sunt de asemenea eficient stimulate de sistemul holografic cu perne de aer in straturi multiple din dotare. Practic intregul corp este masat si relaxat, inclusiv zona talpilor, masate cu ajutorul rolelor performante ce vizeaza si zona gambelor. Actiunea lor este centrata asupra centrilor nervosi corespondenti ai organelor interne, stimulate astfel reflexoterapeutic.

Daca muzica face parte din ritualul tau de relaxare, poti conecta telefonul la sistemul de sonorizare controlat prin Bluetooth pentru a reda piesele preferate.

Fotoliul Thai dispune de 10 programe automate, dar vine si cu posibilitatea de a configura manual unul in functie de intensitatea, viteza si timpul dorit. Poti face acest lucru prin telecomanda sau prin aplicatia mobila conceputa special pentru asta.

Starea de bine pe care o reda fotoliul de la Masatto este in mod definitoriu motivul pentru care merita o astfel de investitie. Este invelit intr-o piele neteda si fina, confortabila, care stimuleaza si ofera o serie de beneficii deosebite. Te ajuta la ameliorarea durerilor de spate, dar si la eliberarea presiunii ce apasa coloana vertebrala, umerii, gatul.

De amintit e si tehnologia de scanare a corpului pe care Thai o initiaza. Astfel, masajul este adaptat in functie de conformatia ta corporala. Rolele pe latime copiaza conturul bratelor, a umerilor, a gambelor, soldurilor. Vorbim deci despre o tehnologia superperformanta, mai putin accesibila vietii cotidiene. Cine are posibilitatea financiara ar trebui sa experimenteze o sesiune de masaj in acest fotoliu pentru a se convinge ca este genul de investitie de care are nevoie.

Thai este despre posibilitatea de a personaliza masajele in functie de nevoile corpului tau, de a te ajuta sa iti mentii sanatatea, starea de bine, efectele fiind si asupra psihicului. Te poti bucura de o sesiune inedita atat in pauzele pe care le ai, cat si seara inainte de culcare, pentru a stimula un somn profund. Citeste mai multe despre Thai pe Masatto.ro si ia decizia care iti poate imbunatati calitatea vietii.

MucRoz

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.