1

Tableta PC Allview AllDro Speed S EU

Hai sa va mai recomand o tableta PC. De data asta avem ceva mai accesibil si la o calitate destul de buna.

Tableta Allview Alldro Speed S este insotita de soft-ul NDrive. In caz de iti place sa calatoresti foarte mult hartile Full-Europe, accesoriile oferite in pachet, suportul de parbriz,incarcatorul de masina si performanta de navigatie prin GPS sunt tocmai bune pentru o calatorie in siguranta.

Aceasta vine insotita de sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich cu care poti vizualiza filme si fotografii, reda muzica, e-mail si internet browsing etc.

Allview Alldro Speed dispune de cele mai performante procesoare grafice Mali 400 MP, o camera foto/video frontala si spatiu de stocare de pana la 32GB prin microSD card si are o grosime de 8.9 mm.

VideoCall – Ce se intampla daca vrei sa dai de cineva si nu ai credit pe telefon, dar acea persoana este pe internet? Pur si simplu cu aceasta tableta poti face o conferinta video sau il poti suna pe skype. E foarte utila pentru cei plecati din tara.

Protectie anti virusi? AllDro Speed Satellite are preinstalata aplicatia  Bitdefender Mobile Security Premium cu un trial key pentru 90 de zile. Astfel beneficiezi de cele mai performante servicii de securitate din domeniu si nu ai nici un stres ca ar putea sa ti se viruseze tableta.

Pretul este de doar 699 de lei.  La ce dotari are eu zic ca merita. Voi ce ziceti?

 

 

 


MucRoz

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.