1

Sunt celebru, scoate-ma de aici!

Sunt celebru, vezi ca sunt intr-un parc din Africa. Cel putin asa scriu unele site-uri din Romania. Au aparut chiar si filmulete unde se vede ca acestia sunt inconjurati de masini si primesc indicatii regizorale. Eu credeam ca e prin Baneasa :)).

Dar cine sunt aceste vedete?

Luminita Nicolescu

Luminita Nicolescu are 61 de ani si este cunoscuta drept “antrenoarea vedetelor”. – eu chiar nu stiu cine e tanti.

Catalin Morosanu

Catalin Morosanu este un kickboxer si pugilist roman profesionist la categoria grea. – pe el chiar il stiu. Pot spune ca e celebru.

Ruby

Ruby, pe numele sau real Ana Claudia Grigore, este o cantareata apreciata. – Ruby e febletea mea, chiar si nemachiata cu cosuri pe fata.

Andreea Moldovan

Andreea Moldovan a devenit cunoscuta publicului dupa participarea la cel mai urmarit cooking show din Romania: MasterChef. – In ea urla celebritatea.

Gina Pistol

Gina Pistol este cunoscuta publicului pentru aparitiile sale in diverse proiecte de televiziune, de la emisiuni mondene la show-uri de comedie. – E buna.

Dorian Popa

Dorian Popa este vocea noii generatii. Actor si cantaret, Dorian a devenit cunoscut, in celebrul serial Pariu cu Viata. – Noroc cu Caca Band.

Alina Plugaru

Alina Plugaru este o fosta actrita de filme pentru adulti care a devenit cunoscuta in peisajul monden pentru aparitiile sale incendiare.  – Cred ca e cea mai celebra dintre toti :))

Vladimir Draghia

Vladimir Draghia s-a facut remarcat in lumea mondena ca actor. Rolurile pe care le-a interpretat i-au adus simpatia publicului si l-au transformat pe Vladimir intr-un adevarat personaj. – chiar imi scapa acest personaj. Am mai auzit de el, dar nu stiu de unde.

Deci? Cat de celebrii sunt?

 

MucRoz

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.