1

Stiri stupide

Hai sa ne mai amuzam ca doar de aceea este blogu mucroz.info, nu? Ma gandeam sa va arat cateva stiri stupide.

– Zeng Jia, o studenta din orasul chinezesc Wuhan, a platit o echipa de specialisti pentru a-i organiza o inmormantare in toata regula. Zeng a stat o ora intr-un sicriu decorat cu flori, tinand in brate o papusa Hello Kitty.

– O femeie care a gasit un pui de pisica mort in interiorul unui carnat, i-a facut acestuia un mic altar in casa, vecinii venind adeseori sa se inchine la acesta.

– Rajo Verma, o tanara in varsta de 21 de ani, originara din India, este casatorita cu cinci barbati, care sunt frati intre ei. Rajo a nascut un baiat, insa nu stie si nici nu isi doreste sa afle care dintre cei cinci soti este tatal micutului.

Prima data s-a casatorit cu Guddu, in varsta de 21 de ani, insa obiceiul satului, numit poliandrie, este ca ea sa-i ia de soti si pe ceilalti frati.

Si acum stiri stupide de la noi.

– Bianca Dragusanu si-a luat un angajament scris ca nu-si va mai cumpara haine în urmatoarea luna. Scrisoarea a amuzat fanii de pe Facebook nu doar prin continut, dar si datorita caligrafiei roscatei, care a fost comparata cu cea a unei eleve in clasa întai.

restul e cancan.

MucRoz

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.