MucRoz

9 Comments

 1. Pe intrebari le voi numerota cu cifre ca sa imi vina mai usor sa raspund:
  1. Simplu pentru ca are aripi si se ajuta cu ele in echilibru doar e pasare nu?
  2. Din cate tin minte nu a platit niciodata cash, el primea armele moca, pentru ca erau experimentale cred.
  3. Majoritatea eroilor poarta chilotii peste ca sa fie mai bine conturati, plus nu acopera mai bine zona intre chisoare si asa copchii nu invata prostioare, cel putin nu de la desenele cele vechi :))
  4. E un pic fara sens intrebarea, cine a consumat vreodata cocaina respectiv marihuana si dintr-o data avea puterea lui hercule, sa fim seriosi, popeye a fost platit de catre o firma de spanac sa faca reclama.
  5. Nu prea cred ca beau ceva in mina, mai degraba trag pe nas praful de pe pereti sau ii apuca ameteala de la gazele din mina.
  6. Eu cred ca e mascul, din cate am vazut din comportamentul lui, probabil ca induce in eroare faptul ca are culoarea roz.
  7. Nici una nici alta, era un copil asa ca e normal sa nu se prinda din prima. De cate ori nu am fost si noi pacaliti de catre fratii sau surorile mai mari. Tarziu am inceput si noi sa ne dam seama de poante.
  8. Din cate stiu doar personajele Disney au doar 4 degete la fiecare din maini ca sa arate ca personajele lor erau unice, ca un fel de semnatura. Manusile albe erau de folos ca sa nu se murdareasca pe maini in timpul desenului, adica la locul de munca :))
  9. Raspunsul il aveti la canalele de stiri, la fel cum si fermierii nostrii traiesc de pe o zi pe alta, vanzand produse de la ferma.
  10. Sincer asta mi-am pus-o si eu de multe ori, asta in cazul celor care traiesc pe planeta asta, dar in cazul celor care sunt de pe alta planeta, mi-se pare logic sa o distruga pasta, ca noi suntem incapatanati si nu ascultam de nimeni. Vine raufacatorul: predati-va rezistenta e futila; iar noi: S__i p__a =))
  11. Probabil ca cei care au creat animatia s-au lasat dusi de val si au uitat ca trebuie sa ramana in era epocii de piatra sau au ramas fara idei atunci si ce au zis ei: Hai sa mai punem si nitica traditie acolo ca si asa e Craciunul
  Di End.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.