0

Stiai ca panourile din otel sunt cea mai economica solutie pentru un acoperis durabil?

tabla-cutata-ruukki-t-20-2255097_bigStiati ca in prezent, renovarile insumeaza peste jumatate din cifra de afaceri pe piata de constructii? Pentru lucrarile de restaurare a unor cladiri deja existente, sunt necesare nu doar materiale de buna calitate pentru acoperisuri, ci si solutii constructive personalizate, adecvate fiecarui proiect in parte.
Printre materialele cele mai avantajoase, merita sa amintim otelul. Datorita greutatii reduse de care se bucura, tabla cutata din otel zincat  poate constitui una dintre cele mai inspirate modalitati de acoperire a unei cladiri. In plus, acest material se combina cu usurinta cu alte diverse materiale.
Civeflor va ofera versiuni de acoperisuri complete, propunand clientilor sai si solutii variate de eliminare a condensului, alaturi de izolare termica si acustica de calitate. De asemenea, profilele de tabla trapezoidala sunt disponibile pe diverse nuante, pentru a asigura incadrarea constructiei in orice context urban sau peisaj.
Componentele si accesoriile de constructie, precum grinzile sau capriorii, sunt disponibile intr-o paleta larga. Linia de produse Civeflor include accesorii de fixare pentru acoperis si sisteme de drenaj adecvate pentru orice proiecte, atat pentru constructii care au nevoie de renovare / restaurare, cat si pentru cladiri noi.

Fara indoiala, un acoperis din tabla trapezoidala, cu finisaje mate sau lucioase, in functie de preferintele locatarilor sau dezvoltatorului, se va bucura atat de o viata indelungata si rezistenta sporita la intemperii, cat si de un aspect deosebit, usor de integrat oricarui peisaj contemporan.

marius

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.