0

Smartphone star b94m dublu sim cu procesor mtk6589 quad core 4.5inch

Star B94M/B943, un smartphone mt6589 quad core care, probabil, nu va spune mare lucru insa care se bucura de aprecierile clientilor din doua considerente: inglobeaza cea mai buna tehnologie si dispune de un raport calitate/pret de-a dreptul excelent.
In afara faptului ca este un telefon dual sim, capabil sa ruleze pe retele GSM si WCDMA, indiferent ca ne referim la serviciile de voce sau cele de internet pe mobil, Star B94M dual sim straluceste si la capitolul performanta tehnica si grafica. Din punct de vedere tehnic, acest telefon pare a fi impecabil:
·         display HD generos, cei 4.5inch oferind o rezolutie de 960 x 540 px, 16mil culori si sistem multitouch in 5 puncte
·         procesor ultra rapid mtk6589, cele 4 nuclee de 1.2 Ghz desavarsind experienta utilizatorilor
·         memorie RAM de 1GB care conlucreaza perfect cu un accelerator grafic dedicat dar si cu spatiul de stocare intern de 4GB. Spatiul de stocare are avantajul posibilitatii upgradarii printr-un simplu card microSD de pana la 64 de Gb.
·         cele doua camere foto sunt de-a dreptul fantastice – o camera dispusa frontal, cei 5MP fiind perfecti pentru orice conferinta video + camera dispusa dorsal, aceasta din urma dispunand de un senzor de 12MP cu autofocus, geotagging, face detection si led flash.
Toate componentele enuntate anterior trebuie coordonate de un centru capabil, plin de eficienta si profesionalism, iar acesta se numeste Android 4.1, un sistem de operare mobil de ultima generatie care ne ofera acces la portalul Google Play dar si o multitudine de alte aplicatii si functii.

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.