2

Siguranta inainte de toate

Toti vrem sa fim in siguranta. Atat noi cat si bunurile pe care le detinem indiferent cat de valoroase sunt acestea. Pot avea si o valoare sentimentala pana la urma. Avem nevoie de siguranta de mici copii cand eram supravegheati de mamele noastre. Daca stai si te gandesti si camerele de supraveghere sunt ca si niste mame, dar acestea nu o sa certe pe cine vrea sa iti faca rau.

E ora 1:23 eu nu somn si ca tot scriam acest articol ma gandeam, dar care e treaba cu camerele astea de supraveghere? Stiai ca le poti gasi la preturi accesibile pe www.sdsmag.ro De unde au aparut? Cine le-a inventat? 

In anul 1933 un nene cunoscut sub numele de Norbury din Marea Britanie, a inventat prima camera de supraveghere. Ea era formata dintr-o camera de fotografiat pozitionata cu fata in jos, catre intrarea unui  cotet de gaini. Probabil dorea sa vada cine ii fura gainile sau ouale. Norbury a conectat un fir printr-un tub confectionat din otel  de la camera din cuibar la un alt cuibar si a atasat la acesta niste saci cu nisip pentru a declansa camera.

Dezvoltarea acestei industrii a luat amploare datorita multor capete lumina care au introdus-o peste tot de la guvern, politie, FBI, SRI pana la familiile obisnuite care doresc sa isi protejeze copilul. Iar zilele noastre poti gasi camere de supraveghere aproape peste tot de la strazi pana la magazine de cartier, supermarket-uri, scoli si spitale etc. , in orice dimensiune, design, culoare sau configuratie (dome, anti-vandal, PTZ, PTZ cu autotracking etc.).

MucRoz

2 Comments

  1. Trebuie sa spun ca ai un website bine realizat si informatii utile, si nu ma refer doar la articolul de fata.

  2. Si eu sunt fana camere de supraveghere din urmatoarele motive:
    1. Primesc alerte instantanee daca cineva trece prin apropierea lor
    2. Faptul ca pot fi folosite fara fir, ma incanta (detest cablurile)
    3. Te poti bucura de monitorizare interactiva
    4. Poti dormi linistit stiindca ca ai asigurare pe locuinta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.