0

Siguranta este foarte importanta

Siguranţa este foarte importantă, mai ales siguranţa propriei familii sau a afacerii dumneavoastră. Este necesar să prevenim anumite întâmplări,de cât să reparăm prejudiciul. Achiziţia unui echipament de supreveghere video este relativ foarte simplă ,mai ales dacă doriţi ceva  de calitate ,dar la un preţ rezonabil. Pentru toate astea ,eu vă recomand site-ul comenzi .ro ,secţiunea camere supraveghere video. Aici puteţi alege din mai multe variante în funcţie de scopul achiziţiei.

 

Acum, am să fac o scurtă prezentare a unor produse prezente aici ,pentru ca dumneavoastră să aveţi o imagine mai clară despre ofertele acestui site. O să începem prin a vă prezenta Camera IR CCD Sony color 480TVL cu reflector IR,aceasta are în componenţă 30 de leduri Ir ,este prevăzută cu un sistem de protecţie contra apei,are o rază de cuprindere de până la 40 de metrii,raportează zgomotul mai mare de 58 de db,greutatea este de 558 g,peste numai potrivită pentru supravegherea spaţiilor deschise.

Un alt tip de echipament de supraveghere este camera video pan tilt,prevăzută cu  o cameră rotativă Pan,un suport ,o unitate de control, un alimentator ,un cablu Bnc şi instrucţiuni de uitlizare.

 

Camera este alcătuită dintr-un senzor de imagine ,o lentilă de 3,6 mm,unghi de vizualizare  60 de grade, unghi de rotire 120 de grade,temperatura de funcţionare este între -10grade şi  +50 de grade.

Eu vă invit să consultaţi game de produse oferite  de site-ul comenzi.ro,pentru a avea o imagine mai clară şi să vizualizaţi mai multe produse de cât v-am prezentate eu ,deoarece aici calitatea este pe primul loc la un preţ rezonabil.

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.