7

Sex friends?

Nu stiu de cand exista termenul asta dar de la un timp parca e tot mai folosit. Acum nu stiu ce sa zic, fetelor sunteti de acord cu el? Probabil baietii sunt de acord cu el, defapt sigur :)). Si nu numai cu termenul si cu faptul in sine.

Ti-ar place sa te implici intr-o astfel de “relatie”? Daca da. Amicul tau care faci sex sa aiba prietena? E mai palpitant asa?

Sa fie o moda? Sa numai ai atatea dureri de cap? Doar am bagat, am scos si ceau bambina? Sentimentele unde sunt? Da sentimente. Ai citi bine. Sunt baiat dar tin cont de asta :)).

Esti de acord cu astfel de “relatie”?

MucRoz

7 Comments

  1. Mai in principiu in trecut, am avut o astfel de relatie. Se numeste fuck buddy. Adica o persoana cu care doar sa ti-o tragi. Totul a fost minunat absolut minunat de-o parte si de alta, asta pana cand s-a indragostit ea de mine si s-a stricat totul! Deci nu prea as fi de acord!

  2. Eu stiam de expresia “prieteni cu beneficii”. Mda, ce pot sa zic, pentru mine nu e ok, dar nu ma deranjeaza sa faca altii asta. Atata timp cat stiu unul de altul ce face si cu cine, nu am ce sa le reprosez. Oricum, eu nu am intalnit multe cazuri d-astea.

  3. Sentimente pot sa fie. De prietenie. Sau amicitie. E mai bine decat o aventura de o noapte. Mai civilizat decat sa pleci pe furis dimineata. E misto sa poti sa discuti in loc sa te intorci rece. Parerea mea… Cred ca este o varianta de fete cuminti asta. Nu te bagi aiurea intr-o relatie, fara sa tii la om, dar nici nu te faci panarama.

  4. Dupa parerea mea, merge si o astfel de relatie, evident, ce stiu eu.. 😉 doar sunt barbat. Dar cateodata simti nevoia de cineva, care sa-ti fie mereu langa tine, nu doar in pat.. ci si in inima..

  5. Eu una cred ca o relatie de genul poate aparea si intre fosti iubiti. Nu a mai mers ca relatie, dar sexu a fost perfect… si raman fuck buddies. Si asta se intampla pana unul din ei se implica intr-o relatie. 😀 si e benefica pentru amandoi.

  6. Sunt fata si sa zicem ca nu as avea nimic impotriva insa pana intr-un punct,adica evident ca poate daca nici unul din ei nu au prieteni(iubiti),s-ar putea sa se ajunga usor la sentimente,e un singur pas,avand in vedere ca nu doar sexul ii leaga ci si o prietenie si stau tot timpul impreuna.Insa cand sentimentele apar la unul singur se duce de rapa tot,si relatia de amicitie si acea relatie de beneficii.Si in final sa regretam ca am amestecat gainile cu gastele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.