0

Scrisori de amor celebre 1

Am gasite pierdute pe un site cateva scrisori de amor celebre care m-au amuzat foarte mult. Cititi si va minunati cea mai caterinca dintre ele.

De la James Joyce către Nora Barnacle, 1909:

“Scumpa mea curviștină Nora, am făcut cum mi-ai zis, fetiță obraznică, și mi-am frecat-o de două ori când ți-am citit scrisoarea. Îmi place să văd că vrei să fii f….ă-n fund. Îmi amintesc și acum noaptea aia în care te-am f…t pe la spate atât de mult timp. A fost cel mai pervers lucru pe care ți l-am făcut, draga mea. Îți vâram mădularul între bucile tale pline și grase. Îți simțeam fesele asudate sub burta mea și-ți vedea fața roșie și ochii nebuni. De fiecare dată când împingeam, îți vedeam limba nerușinată atârnându-ți afară din gură, și când ți-o băgam și mai tare, mici pârțuri ieșeau din tine. (…) E minunat să f..i o femeie care se pârțâie. Cred că aș recunoaște oriunde pârțurile Norei. Aș putea să adulmec aerul și să știu că pârțul e al Norei într-o cameră plină cu femei pârțâitoare. E un sunet mai degrabă feminin, față de pârțurile pe care îmi imaginez că le scot soțiile obeze, niște pârțuri ca o rafală de vânt umed. Devine brusc ceva amuzant și murdar, ca un pârț pe care-l slobozește o fetiță îndrăzneață noaptea, în dormitorul de la colegiu. Sper că Nora o să-și slobozească tot timpul vânturile în fața mea ca să i le adulmec și să-i recunosc mirosul.
Spui că atunci când mă întorc, o să mi-o sugi și vrei să ți-o ling și eu, depravato. Sper să mă surprinzi cândva, când dorm îmbrăcat, să te sui peste mine cu privirea aia de curvă somnoroasă și să-mi desfaci nasturii și să-mi iei ușor în gură mădularul gras, să-l vâri în gura ta umedă și să-l sorbi până când devine tot mai tare și mai gras și se slobozește în gura ta. Uneori și eu o să te surprind în somn, o să-ți ridic poalele fustei, îți îndepărtez cu grijă coapsele, apoi mă așez ușor pe burtă și încep să-ți ling leneș tufișul. Vei începe să te agiți, iar eu voi începe să ling labiile iubitei mele. Vei apuca să gemi și să mormăi și să suspini și să te pârțâi senzual în somn. Apoi o să te ling tot mai repede ca un câine flămând până când p…a ta o să devină mucilaginoasă, iar trupul o să ți se zvârcolească spasmodic.
Noapte bună, scumpa mea pârțâitoare Nora, mica mea păsărică f……..ă! E un cuvânt pe care l-am subliniat ca să mi-o pot freca mai bine. Mai scrie-mi despre asta și despre tine, mai dulce, mai murdar, și mai murdar.”

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.