0

Sa sexshopuim

De multe ori m-am întrebat de ce aș folosi o jucărie pentru sex? Mulți spun că au nevoie de acest tip de lucru, pentru alții există gândul de jenă sau respingere a idei de a provoca dificultăți. Unii bărbați se pot simți amenințați de sugestia de a folosi o jucărie pentru sex. Sincer, de ce să nu încercăm o jucărie pentru sex din sexshop? Cu toții suntem diferiți. Unii pot încerca, alții nu pot, alții se simt stânjeniți și ideile pot continua. Am găsit 5 motive pentru care ar trebui să încerci o jucărie pentru sex.

Jucăriile pentru sex pot face lucrurile mai ușoare

Este mai ușor pentru femei să ajungă la orgasm cu un vibrator, este mai ușor pentru unele femei să obțină stimularea clitorisului în timpul actului sexual cu un vibrator, este mai ușor pentru ele să ajungă la punctul G și prostată cu o jucărie sexuală, este mai ușor de a prelungi o erecție cu o jucărie sexuală …și lista ar putea continua aproape la nesfârșit.

Jucăriile sexuale te ajută să ieși din rutină

Ai nevoie de un anumit accident vascular cerebral să te masturbezi, o poziție anume pentru orgasm? Jucăriile sexuale îți pot extinde gama ta oferind anumite tipuri de stimulare atunci când mainile sau limba nu o poate oferi. Gândește-te la jucăriile seuxale ca la adăugarea unor sortimente într-un bufet sexual – întotdeauna trebuie să fie în continuă expansiune.

Jucăriile pentru sex inspiră încrederea sexuală

Prin folosirea unei jucării sexuale și apăsând-o la organele genitale, adaugi o mare responsabilitate pentru nevoiele sexuale și dorințele tale. Într-o cultură am învățat foarte puțin despre plăcerea sexuală, acest act în sine este foarte impresionant. Decât să aștepți pasiv pe cineva pentru a îți îndeplini nevoile tale sexuale, mai bine iei problema în propriile mâini. Ca rezultat, poți afla mai multe despre sexualitatea ta și poți câștiga o mai mare încredere în tine și în experitza ta, și vei avea mai multe șanse de a avea relații sexuale satisfăcătoare în viitor.

Jucăriile sexuale îți „condimentează” partenerul

În ciuda reputației lor ca jucării „single”, jucăriile sexuale pot spori și jocul sexual al partenerului permițându-ți să faci anumite lucruri pe care nu ai fi în măsură să le faci singur.

Jucăriile sexuale te pun într-o stare de spirit foarte bună

Poți descoperi că anumite tipuri de sex „cerșesc” pentru unele accesorii pentru jucăriile sexuale. Mângâierile pe spate se pot simți mult mai bine atunci când administrezi și uleiuri speciale, un sărut poate rezona mult mai profund dacă mâinile partenerului sunt legate de pat. Adăugarea de jucării sexuale pot incita imaginația și îți oferă acea scânte de care ai nevoie pentru a te aventura în viață și în iubire.

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.