1

Sa ne facem organizatori de evenimente?

Joburi de viitor? Ce ai face in urmatoarea vreme? Ce meserie crezi ca o sa fie cea mai buna in urmatorii ani? Avocat? Doctor? Care este meseria viitorului?

Ce ziceti de organizator de evenimente? Ce calitati trebuie sa aiba o persoana care ocupa acest job?

In primul rand ca sa ocupi acest job trebuie sa fii o persoana foarte ordonata si calculata. Daca esti un imprastiat nu iti recomand acest drum in viata. Calitatea de a gasi o solutie sau o noua optiune in cazul unei probleme sau lipsa unui serviciu este indispensabila. Daca nu esti om rabdator ai un mare minus.

Ai grija cum iti gestionezi serviciile auxiliare. O sa ai nevoie de firme pentru catering, preluare video, audio, decor. O sa trebuiasca sa te uiti pe internet dupa site-uri cu inchiriere scaune evenimente in caz ca nu iti convine cele din local sau orice alt mobilier.

Ai grija ce firma de catering alegi! Verifica inainte meniul si asigura-te ca e pe placut invitatiilor. Asigura-te ca serviciile care le ofera aceasta firma sunt calitative.

Nu uita si de firma de servicii audio – video. Trebuie sa te asiguri ca ai un fotograf bun. Vezi ca sunt multi incepatori.

Daca vrei sa iti distrezi invitatii trebuie sa te ocupi si un program artistic. Muzica trebuie sa fie pentru toate gusturile. In caz de nu dispui de multi bani iti recomand un dj. Trebuie sa gasesti un dj priceput care poate sa incante toti clientii.  Trebuie sa aiba in playlist piese noi, dar sa nu uitam si de ceva vechi gen macarena sau meneaito.

Cum sa lipseasca astfel de piese?

Eu as prefera si putin umor la evenimente , dar acum depinde de eveniment. Nu poti aduce comedianti la o prezentare de moda .

La o lansare de album muzical trebuie sa ai grija la sunet si lumini. Ai grija si la scena! Nu uita sa te ocupi si de promovarea evenimentului. Nu te avanta la preturi exagerate. Incearca sa aduci servicii de calitate in schimbul unor preturi acceptabile. O sa primesti laude din partea celor care te solicita daca evenimentul a decurs impecabil.

Esti perfectionist? Atunci sigur cel potrivit pentru acest job.

 

MucRoz

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.