3

Sa merg prin Timisoara?

Ma gandeam eu asa sa ma fac o plimbarica pana in Timisoara. Ce imi recomandati la orasul acesta?  Unde ma pot caza? Ce as putea vizita?

Din ce m-am informat de pe internet as putea sa ma cazez la Hotel Strelitia. Hotelul are sali festive pentru petreceri, botezuri sau nunti timisoara.

Ce facilitati are? Sauna, masaj, receptie 24/7, acces pentru persoane cu dizabilitati, spalatorie haine, camera pentru bagaje, schimb valutar, transport gratuit la/de la aeroport, parcare gratuita pazita si iluminata, restaurant international, sala fitnes si multe altele.

In plus daca ai o prezentare de afacere sau un proiect poti opta catre 6 sali de conferinta.

Ce as vizita in acest oras?

Castelul Huniade care este cea mai veche cladire din Timisoara, construita intre anii 1443 – 1447 de catre Ioan de Hunedoara.

Palatul Dicasterial este cladirea ce astăzi adaposteste sediul Judecatoriei Timisoara deci nu stiu daca o sa am acces sa il vizitez.

Palatul Baroc – In prezent acesta gazduieste Muzeul de arta, dar a fost si oficiul minier si casierie militar si multe altele.

Palatul Lloyd – a fost construit intre anii 1910-1912 dupa planurile arhitectului Leopold Baumhorn. La parter functioneaza si azi restaurantul Lloyd.

Teatrul National din Timisoara, Baia Publica Neptun,

Voi ce imi mai recomandati sa vizitez in Timisoara?

MucRoz

3 Comments

  1. Cand voi ajunge in Timisoara, voi vedea si eu unde ma voi caza.. oricum cu siguranta la vreo ruda, nu dau bani pe hoteluri si destea.

  2. Pai, zic sa mergi!Catedrala Mitropolitana,una din cladirile simbol ale orasului, nu ai cum s-o ratezi. Si sunt multe de vazut:Palatul Baroc, Sinagoga din Cetate, Hotelul La Trompeta, Piata Unirii…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.