7

Romanii sunt destepti

Romanii sunt destepti. Normal ca sunt!

Sunt un nationalist convins si iubesc mult tara chiar daca nu imi ofera prea multe. Tarisoara noastra draga este frumoasa si locuitorii foarte primitori numai ca am stiut sa ne facem numai publicitate negativa.

Daca dai un search pe google cu romanii sunt... vei gasi numai rezultate de gen paduchiosi si prosti. Cu ce drept ? De ce suntem catalogati asa? De ce suntem bagati toti in aceasi oala?

Stim bine cine sunt de vina pentru imaginea asta de tot rahatul. Nu ne-a ajuns ca am fost facuti de ras in mai multe tari acum trebuie sa fim de ras si pe internet.

Macar romancele au scapat mai usor. Cautand pe google romancele sunt… vei gasi ca romancele sunt frumoase.

Vrei sa vezi cat sunt romanii de destepti? Te invit la o veche postare.

Hai sa sustinem si noi campania celor de ROM. Desteapta-te Romane si pe internet!

http://www.romaniisuntdestepti.ro/

MucRoz

7 Comments

  1. mon amur, io incerc sa nu imi dau cu parerea pe acest subiect.
    romania nu o sa isi revina in veci, si toate din cauza noastra!

  2. Salut, poti sa imi zici si mie o adresa de email, vreau sa iti trimit un mail legat de aceasta campanie. Vrem sa iti facem un banner personalizat pe care, daca vrei, sa il pui aici pe blog.

    Ms

  3. din pacate searchul nu face diferenta…romanii tot aceasi imagine patata o vor avea…totul depinde de cei ce pleaca peste hotare…

  4. depinde de cei plecai peste hotare dar nu de toti pentru ca sunt romani care au grija sa ne faca si pe noi cei plecati sa suferim si sa explicam tuturor ca fiecare padure isi are uscaturiile ei..asa ca totul depinde de noi…nu suntem uniti si nu vom fi niciodata ..pacat ..vezi romani in strainatate care nu recunosc ca sunt romani se feresc iarasi pacat…astia suntem nu ne vom schimba niciodata suntem rai ….Pacat!!!!!!

  5. Da, da! „Romanii sînt destepti”! Nu românii, ci romanii! Așa cică reiese atunci cînd românii au rămas singura nație din lume care nu știe să-și scrie limba maternă la calculator! Pînă și de ziua națională ne fac de rîs analfabeții informatic. Deșteaptă-te române. Nu „desteapta-te romane”. Sau… lasă bre că merge ș-așa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.