0

Rezultate la Bac 2016 si perlele elevilor

bacalaureat-2016-eduro-rezultate-subiecte-contestatii-465x390“Romanul Riga Crypto si Lapona Enigel este unul tradiţionalist, de factură modernistă”

“Mama îmi scoate ochii pentru că cheltui banii pe care oricum mi-i dă tata, care lucrează în străinătate”

“Moromeţii are ca personaj pe Marin Moromete, care are o viziune despre lume în care ţăranul român avea copii, pe care îi bătea, deoarece ei cereau haine şi fugeau cu oile la oraş, mai ales unul dintre fraţi, Nilă.”
“Romanul interbelic s-a născut după primul război mondial, dar nu înainte de al doilea”
”Telefonul mobil este pentru noi oamenii de azi cum erau sagetile pentru vlad tepes. daca nu avea sageti nu putea sa-si faca treaba si sa tepuiasca oamenii, asa si noi fara telefoane celulare nu putem sa rezovam probleme.”

”Pe mine m-a ajutat internetul sa cumpar prima carte dupa foarte mult timp, scrisa de un politist. Am citit o poveste de-a lui cu betivi si am vrut sa-mi imbogatesc cultura.”

”Acum gasim cartile sa le citim pe internet sub forma de filme”

”Basmul este opera unde autorul fabuleaza si abereaza si nimic nu se intampla ca in viata reala, adica e vrajeala ca nu exista zmei si feti frumosi.”

”In genul liric, autorul se vaita tot timpul de cate ceva si e foarte plin de lacrimi. In cazul nostru plange in trei strofe, si nici n-are motiv decat ca apune soarele.”

Rezultate Bacalaureat 2016

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.