1

Review Smartphone Coolpad 7295 dual sim mtk6589 quad core

Nu doar producatorii autohtoni se mandresc cu produse de top lansate in acest an. Yulong Telecommunication, compania chineza care vinde telefoane sub brandul Coolpad, a lansat recent un smartphone cu procesor mtk6589 quad core, model 7295 dual sim la un pret mic.
Numele va spune ceva? Daca nu, ar fi cazul sa aflati ca este unul dintre cele mai interesante produse lansate si vine cu cateva caracteristici exponentiale: dimensiuni generoase, asemanatoare unei tablete si se bucura de doua porturi pentru cartelele SIM, astfel ca il putem cataloga fara drept de apel un smartphone dual sim.
Printre punctele forte ale acestui device, descoperim atat amanunte de ordin tehnic cat si amanunte din punct de vedere software sau multimedia. Pornind cu o structura solida pe care sunt asezate memoria RAM de 1GB, o placa video dedicata PowerVR SGX 544 , spatiul de stocare intern generos, de 4GB sau procesorul quad core de 1.2Ghz – MTK6589 Cortex A7, ajunge sa conteze chiar si la capiitolul multimedia.
Fata de modelele anterioare camera principala este acompaniata de un blit, ceea ce reprezinta un mare avantaj si un pas important facut de cei de la Youlong pentru a avea un avantaj pe piata.
Credeati ca asta este tot? Ei bine, smartphone-u Coolpad 7295 dual sim ruleaza atat de bine si constant pentru ca producatorul a reusit sa implementeze un sistem de operare Android 4.1, l-a optimizat corespunzator si a reusit sa-i instaleze numeroase functii si aplicatii: GPS, editoare foto/video, optimizatoare de imagine si multe alte aplicatii specifice.

MucRoz

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.