1

Racoreste-te cu cele mai noi oferte la aparatele frigorifice!

Principiul de functionare al aparatelor frigorifice a fost descoperit si perfectionat de un inginer de origine germana, anume Carl von Linde. Din anul 1876 si pana in prezent, aparatele frigorifice au dobandit un numar considerabil de forme, iar sistemele lor de racire au evoluat astfel incat nu se mai bazeaza doar pe comprimarea si decomprimarea gazelor.

In zilele noastre, piata abunda de aparate frigorifice. In fond, acestea sunt unele dintre cele mai des intalnite aparate electrocasnice dat fiind faptul ca ajuta la conservarea in conditii ideale a alimentelor si a bauturilor.

Gratie dezvoltarii tehnologice, aparatele frigorifice pot avea dimensiuni reduse, astfel incat sa poata fi transportate intr-o drumetie sau dimensiuni mari (acestea sunt ideale familiilor numeroase), sunt dotate cu dispensere de apa, cu dispensere de gheata si au sisteme de racire care difera de la model la model.

Unul dintre spatiile in care se comercializeaza aceste aparate frigorifice este cel online. O multime de magazine si-au extins sfera de activitate si in acest mediu pentru a pune la indemana persoanelor care nu se pot deplasa posibilitatea de a isi cumpara un astfel de aparat electrocasnic.

Unul dintre magazinele online care plaseaza pe piata aparate frigorifice confectionate din materiale premium si al caror design raspunde si celor mai exigente preferinte se numeste Badabum.ro

Care sunt cele mai ieftine aparate frigorifice de la Badabum.ro?

Persoanele care doresc sa isi cumpere un aparat frigorific si sa nu plateasca o suma considerabila de bani se pot orienta catre oferta magazinului online Badabum.ro, intrucat aceasta contine zeci de modele diferite, ale caror preturi de achizitie sunt avantajoase.

Preturile acestor electrocasnice difera de la model la model in functie de marca producatoare, de dimensiuni, de sistemul de racire si de accesorii.

Printre cele mai ieftine aparate frigorifice de la Badabum.ro se numara si urmatoarele:

  • Aparat frigorific de tip mini-bar, fabricat de Samus – capacitatea acestui produs este de 50 litri, volum care este organizat in felul urmator: 1 raft de sticla, care compartimenteaza doua etaje si 2 balcoane pe usa. Usa este reversibila, aparatul se dezgheata in mod automat si este dotat cu termostat reglabil. Acest produs costa 345 de ron si se poate achizitiona in 36 de rate a cate 13.72 ron/ luna
  • Aparat frigorific de tip mini-bar, fabricat de Myria – Pretul acestui produs este de 383.16 ron si, de asemenea, suma se poate achita in rate. Sistemul de racire al aparatului este static, iar greutatea este de numai 17 kilograme
  • Aparat frigorific a carui capacitate este de 84 de litri. Acest articol electrocasnic este fabricat de compania Albatros, beneficiaza de sistem de dezghetare automata, are un termostat reglabil, este prevazut cu sistem de iluminare interioara, are picioare reglabile, astfel incat sa poata fi pus si pe suprafetele neregulate, iar culoarea este alba. Pretul acestui produs este de 429 de ron.

Aparatele frigorifice pot fi comandate si online, simplu si usor!

Badabum.ro le ofera clientilor sai o modalitate de achizitie mai mult decat eficienta, care, spre deosebire de cea a magazinelor stradale, nu implica niciun drum.

Comenzile online se plaseaza de catre clienti direct pe site si necesita doar accesul la un dispozitiv cu net.
Asadar, inainte de a bate drumul pana la un centrul comercial, verificati oferta Badabum.ro: este mai mult decat accesibila!

MucRoz

One Comment

  1. Foarte bun articolul. Chiar am comandat de la ei, sunt o echipa de profesionisti adevarati. Am cumparat un figider, imediat am fost sunat, si mi s-a livrat a doua zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.