2

Puya huiduit la Folk You 2011

Ce se întâmplă când chemi un artist de hiphop în vogă la un festival de Folk din Vama Veche? Vă spun eu că se lasă cu huiduieli. Așa a fost primit Puya la Festivalul Folk You 2011.

Sincer nici eu nu îi văd rostul în acest festival. Puya o arde folk și eu nu știam?

Mai mulți spectatori au aruncat cu sticle în hip-hopper-ul Puya, l-au huiduit și i-au arătat semne obscene, sâmbătă noaptea, în timpul recitalului susținut de acesta la Vama Veche, în cadrul festivalului Folk You.

Cântărețul s-a ferit de sticlele care zburau pe scenă și a continuat să cânte.
Spectatorii turbulenți erau nemulțumiți de prezența lui Puya la un eveniment dedicat muzicii folk. În programul ediției Folk You 2011 au fost incluși, printre alții, artiști ca Mircea Baniciu, Vasile Șeicaru sau Mircea Vintilă.
Vineri seară, tot la Folk You, a urcat pe scenă un alt nume din zona muzicii hip-hop, Guess Who, însă, potrivit martorilor oculari, acesta nu a avut parte de reacția publicului în cazul lui Puya.

MucRoz

2 Comments

  1. Halal hip-hop ce canta Puya acum. Trebuie sa spun ca am fost la Folk You si am stat si la Guess Who si la Puya si a fost pentru prima data cand am vazut un concert de hip-hop. Si nu se compara Guess Who cu Puya. Chiar daca sunt eu paralele cu hip hop-ul Guess Who chiar a facut spectacol si a spus "multumesc ca m-ati primit chiar daca eram in plus la acest festival". In schimb Puya chiar nu mi-a placut. Nu-si merita dozele alea aruncate pe scena caci nimic nu justifica violenta, dar cand a auzit ca e vorba de bani cum sa nu urce Puya pe scena. Oricum a fost funny rau. Sa stai acolo printre primele randuri si sa vezi cum zboara dozele pline cu nisip si o "mare de muie". :))

  2. Foarte tare. Organizatorii probabil nu s-au gândit că publicul va avea asemenea reacții, dar își puteau da și ei seama că, dintre mulți alți artiști, l-au ales prost pe Puya, mai ales pentru că el cântă ceva foarte diferit de ceea ce așteptau oamenii la un festival de folk. Nu știu dacă ar trebui să-mi pară rău sau să râd, sunt undeva între. Chiar dacă nu-mi place Puya de fel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.