0

Preturile la lumina cresc? Costurile tale scad

Facturile mari la lumina iti dau batai de cap? Atunci incepe sa inlocuiesti vechile mijloace de iluminat fluorescente cu becurile cu led economice

Nu e de mirare faptul ca, din 2009, Comisia Europeana a lua decizia ca becurile care nu indeplinesc anumite standarde sa fie eliminate de pe piata, intrucat au un consum foarte mare de energie electrica si nu se inscriu in cerintele minime de consum energetic. Probabil ca acum iti vei da seama si de ce, in ultima vreme, facturile pe care le platesti la lumina sunt atat de mari. Incepe sa schimbi acest lucru, printr-o decizie foarte simpla si nu foarte costisitoare: inlocuirea becurilor care functioneaza pe baza de incandescenta cu niste becuri cu leduri.

Cum reuseste un bec cu led sa consume mai putina energie electrica fata de becurile economice pe care le foloseam pana acum?

Daca deja iei in considerare achizitia unor becuri cu led, convinge-te si mai mult de eficienta lor, prin explicatia pentru care acestea au un consum atat de mic de energie electrica: fata de becurile fluorescente, cele cu led nu au nevoie de un timp indelungat pentru a se aprinde, asta inseamna ca dioda semiconductoare din interiorul becului se va aprinde instantaneu, fara sa foloseasca multa energie electrica. Astfel, gandeste-te ca facturile la energia electrica ajung sa fie la jumatate pretul fata de cum erau inainte, iar tu te vei bucura de mari economii la costurile pentru locuinta ta, fara un minim de efort.

Pretul la lumina creste, costurile tale scad

Suna ideal? Este si adevarat! Totul tine de consumator si de alegerile sale. Astfel, in cazul in care esti hotarat sa renunti la vechile mijloace de iluminat si sa le inlocuiesti cu cele pe baza de leduri, te vei bucura de numeroase beneficii, pe o perioada de timp indelungata. Printre economiile mari la energia electrica, te bucuri si de aproximativ 50 000 de ore de iluminat continuu, o lumina de buna calitate si deloc obositoare pentru ochiul omenesc, o lumina fara intreruperi si care nu straluceste, precum si aprinderi repetate, dar care nu duc la scaderea duratei de viata si de functioanare a becurilor. Mai mult decat atat, folosind becurile cu leduri, ajuti si la protejarea mediului inconjurator, intrucat acestea nu au emisii de raza UV si infrarosii si nici nu produc caldura.

Vino in magazinul Led-Zone si incepe schimbarea mijloacelor traditionale de iluminat prin achizitia unor becuri cu led perfomante, la preturi mai mult decat avantajoase. Scade costurile alocate inainte locuintei sau spatiului tau comercial cu ajutorul magazinului Led-Zone si a produselor pe care le comercializeaza de ultima generatie.

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.