3

Povesti cu videochat!

Daca ma intreba cineva acum cativa ani ce parere am despre persoanele care fac videochat recunosc ca as fi strambat din nas, pentru ca aveam anumite prejudecati… aveam tendinta sa cataloghez intr-un mod negativ persoanele care faceau acest lucru. Insa, tot acum cativa ani, am avut parte de o “experienta” care mi-a schimbat total parerea. Eram la facultate, acum in jur de 7 ani aveam o colega care, in timpul liceului era tinuta din scurt de parintii ei iar in momentul in care am ajuns la facultate neavand cine sa mai umble dupa ea si-a dat fata in petic. … Bine, asta a fost parerea mea la inceput… ulterior am aflat ca de fapt ea nu isi dorise sa intre la acea facultate ci parintii ei…

Va dati seama ca a renuntat cat a putut de repede.. Insa nu aici am vrut sa ajung. In primul an de facultate, pe la jumatatea semestrului fata venea din ce in ce mai bine imbracata si avea tot mai multi bani de buzunar… M-am intrebat de multe ori de unde avea atatia bani, fiind o simpla studenta. Pana la urma am intrebat-o… Ghici ce mi-a raspuns cu o nonsalanta iesita  din comun? Ca face videochat si ca ii convine mai mult decat o slujba de profesor ce ar fi devenit dupa facultate.

Am ramas masca de uimire. Va reamintesc ca aveam niste idei… doamne, doamne. Apoi, din curiozitate, m-am dus la ea intr-o zi si am gasit-o la “job”. Marea mi-a fost mirarea cand am vazut ce se intampla acolo.. nu era nimic indecent… Nu o sa va explic foarte multe. Fata muncea de acasa si facea bani frumusei.

Acum cateva saptamani m-am uitat pe internet si am dat peste un site videochat din Galati. Am ramas uimit de ceea ce era acolo, ce mediu placut de munca aveau acele fete. Aceasta firma are studouri in trei orase importante ale tarii: Bucuresti, Galati si Focsani si activeaza de 9 ani de zile. Au devenit un “brand” important in aceasta industrie. De la ei am aflat ca exista videochat adult si non-adult.

De curiozitate am facut un tur virtual al studioului din Galati. Doamne ce conditii… absolut ireprosabile… Utilat cu cele mai noi modele de mobila si toate utilitatile…

Exista o limita de varsta a fetelor care lucreaza in acest loc, cea mai mica trebuie sa aibe 18 ani iar cea mai in varsta 45 de ani. Absolut normal, din punctul meu de vedere. Si am aflat un lucru care m-a uimit… Stim bine ca peste tot pe unde incerci sa iti gasesti un job se pune foarte mare pret pe aspectul fizic. Ei bine, aici aspectul fizic nu este prioritar, contand mai mult abilitatea de comunicare si cea de a te face placuta.

Aceasta echipa ofera si training gratuit, as putea spune ca este singurul loc care iti permite sa iti faci experienta nu iti cer experienta. Si inca un plus pentru fetele care se simt in stare se presteze aceste servicii, programul nu este impus de nimeni ci vi-l faceti singure… Plata de face de doua ori pe luna, ceea ce este foarte bine…

Pana la urma, acum acest lucru pare a fi job-ul perfect!

MucRoz

3 Comments

  1. Sincer, depinde foarte mult si unde faci video chat. Daca faci de acasa cu siguranta nu vei obtine banii la care ai visat, insa daca te angajezi la un studio, ai parte si de training profesional, dar si de contract de munca legal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.