0

Pasionat de pistoale? Incearca Airsoft6.ro!

Airsoft6, unul dintre cele mai populare magazine de arme airsoft, vine in intampinarea pasionatilor cu o colectie de branduri renumite, asigurand clientilor sai o metoda sigura de invingere a plictiselii si promovand acest sport nou ori de cate ori este posibil!

Pistoalele din magazinul nostru sunt replici perfecte dupa armele adevarate, asigurand o metoda suplimentara de a castiga meciurile dintre tine si adversarii tai, atunci cand ai nevoie sa iti fie suplinita puterea de foc. Ele sunt create in special pentru a fi folosite de catre incepatori, insa pot fi o solutie foarte buna si pentru cei care deja cunosc acest sport si au nevoie de arme de mici dimensiuni pentru a preintampina situatiile dificile, unde folosirea unei arme de dimensiuni mai mari este imposibila.

Norme de folosire pentru pistoale de airsoft

Pistoalele de airsoft, ca oricare alta arma apartinand acestei categorii, se incadreaza in normele legale de folosire acceptate de Statul Roman, nefacand exceptie, desi sunt de o dimensiune mai mica.

Astfel, replicile 1:1 pentru arme nu au voie sa aiba o viteza a proiectilului mai mare de 200 de metri pe secunda. In cazul diferitelor modele de pistoale, aceasta viteza este mai mica, deoarece aceste arme se folosesc pentru a impusca tinte apropiate, Airsfot6 asigurandu-se ca nu se incalca nici o norma legala sid e siguranta din acest punct de vedere.

Precizia bilelor este una ridicata, deoarece pistoalele noastre au o viteza constanta. Totusi, daca doresti sa cresti aceasta viteza, magazinul nostru iti pune la dispozitie o multitudine de accesorii care sa te ajute sa iti transformi experienta jocului intr-una mai aproape de realitate, fara a depasi, insa, normele legale. Folosind accesoriile disponibile, iti poti imbunatati, de asemeni, cadenta unui pistol.

De ce sa alegi pistoale de la Airsoft6?

Airsoft6 se bucura de recunoastere in randul pasionatilor de airsoft, aceasta fiind castigata printr-o experienta bogata in acest domeniu, dar si prin implicare activa in promovarea acestui sport. Colectia impresionanta de pistoale de airsoft pe care o detinem este una care satisface gusturile si cerintele oricui, indiferent de nivelul de expertiza, iar accesoriile puse la dispozitie imbunatatesc mult calitatea jocului, pentru cleintii nostri.

Comercializam pistoale actionate de gaz, CO2 sau pe cale electrica, de la un numar ridicat de producatori, ceea ec ofera posibilitatea clientului de a il alege exact pe cel care i se potriveste cel mai bine si care il poate ajuta sa devina foarte bun in practicarea acestui sport.

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.